danipasc Postat Iulie 18, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2024 Probabil ca pt mine "cea mai buna masina" la ora actuala e cea pe care inca nu o am :)) In orice caz, o sa compar Agilentul asta cu Hioki DT4282 cand o sa-l am si vad pana la urma care ramane. Totusi, pentru pret, calitate, si fara dureri de inima recomand cu caldura Owon B41T+ E un aparat pe care l-am luat peste tot, nu sta doar pe masa si nu o sa ma doara inima daca se arde o siguranta pe ampermetru care de ex la Fluke costa 100 de lei. E destul de bunicel cam pe toate scalele in afara de masurarea condensatorilor unde are din ceva cauza o capacitanta reziduala de 90Pf. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Eu am recuperat siguranta de curent mic.(se intrerupe la unul din capete)Cu putina rabdare se poate .(in caz de necesitate) Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Exista un motiv pentru care siguranta costa 100 de lei. Daca nu esti electrician nu ar trebui sa te intereseze daca se arde, merge inlocuita si cu una de 50 de bani. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Și siguranțele industriale sunt cam tot pe acolo.la pret.(poate chiar mai scumpe) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Cam peste 100lei... https://www.distrelec.ro/ro/fluke-fuses/pf/DC-44091 Oricum tebe sa faci ceva ca s-o arzi, oricum mai bine 60E decit un instrument. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Mai bine o siguranta de 60E decit o saptamina in spital. Siguranta aia este scumpa nu ca sa protejeze instrumentul, pt ca nici ala nu-i exorbitant de scump, ci ca sa protejeze operatorul. Cum s-a spus mai sus, daca nu faci masuratori in tablouri electrice ci doar in circuitte de joasa tensiune si/sau putere, pe masa la tine, atunci se pot utiliza fara probleme si sigurantele simple de 2 lei (nu 0.5lei cum s-a spus mai sus ca alea nu-s sigurante). Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 (editat) https://www.tme.eu/ro/details/7017240.0.4/sigurante-6-3x32mm-ultrarapide/siba/7017240-0-4/ Editat Iulie 18, 2024 de q_acdc Link spre comentariu
victor_cj Postat Iulie 18, 2024 Partajează Postat Iulie 18, 2024 Acum 2 ore, danipasc a spus: E destul de bunicel cam pe toate scalele in afara de masurarea condensatorilor unde are din ceva cauza o capacitanta reziduala de 90Pf. Pentru aducerea la zero, se utilizeaza functia REL(Relative Measurement) la tasta cu litera delta. Link spre comentariu
danipasc Postat Iulie 18, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2024 (editat) Acum 2 ore, victor_cj a spus: Pentru aducerea la zero, se utilizeaza functia REL(Relative Measurement) la tasta cu litera delta. Ms Victor, stiu de Rel doar ca aparatul asta masoara orice cu 90PF in plus chiar daca il aduc la 0. De aia am zis ca e parazita, poate ca m-am exprimat eu gresit. oricum nu ma deranjeaza pt ca nu masor condensatori atat de mici ci undeva pe la ordinul sutelor de nano. https://www.tme.eu/ro/details/flk-943121/accesorii-altele/fluke/?brutto=1¤cy=RON&gad_source=1 Ceva mai ieftina... Gasisem ceva SIBA tot asa pt mAh pe la 33 de lei la un moment dat. Editat Iulie 18, 2024 de danipasc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum