Craciun Postat Martie 18 Partajează Postat Martie 18 (editat) Salut, Din specificatii: 6 digiti 1uV sensibilitate pe DCV 100Khz banda pe AC decibelmetru VFD Hz&AC true RMS autorange. Eu zic ca e super scula BR/Daniel Editat Martie 18 de Craciun Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 22 Autor Partajează Postat Martie 22 La 20.01.2024 la 22:09, sesebe a spus: Ba da, poți sa compari cu orice vrei. Eu am spus ca ma îndoiesc de rezultate dar dacă te ajuta atunci poți folosi ce vrei tu. Am vazut video-ul dumneavoastra cu HT-301. Cum va descurcati cu ea? Isi merita banii ? Am vazut la unii useri cum ca ar face ceva figuri de genu ca se blocheaza o secunda doua dupa folosire mai indelungata.. ? Multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22 Partajează Postat Martie 22 Acum 1 oră, danipasc a spus: Am vazut video-ul dumneavoastra cu HT-301. Cum va descurcati cu ea? Isi merita banii ? Am vazut la unii useri cum ca ar face ceva figuri de genu ca se blocheaza o secunda doua dupa folosire mai indelungata.. ? Multumesc. Care video ??? Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 22 Autor Partajează Postat Martie 22 Acum 3 minute, sesebe a spus: Care video ??? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22 Partajează Postat Martie 22 Nu cred ca am pus eu acest video. Eu nu am lucrat niciodata cu aceasta camera de termoviziune dar am lucrat cu altele. Personal am o jucarie ieftina Topdon001 iar la servici am acces si am lucrat cu mai multe tipuri mult mai sofisticate si foarte scumpe (intangibile unui amator). Ca si feedback pt Topdon001 este o jucarie foarte utila si pare sa functioneze bine meritindu-si toti banii dati pe ea. Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 23 Autor Partajează Postat Martie 23 La 22.03.2024 la 10:55, sesebe a spus: Nu cred ca am pus eu acest video. Imi cer scuze in acest caz, v-am confundat :). Si eu m-am jucat cu niste Fluke-uri termo dar ce-i drept jmai vechiute, rezolutia lor nu depasea 128X92 (foarte mica dupa standardele actuale) de asemenea aveau o rata de refresh de 9 Hz (rata de refresh pe care o au si multe Fluke-uri actuale datorita reglementarilor din US) . Ce-i drept ca gasesti problema si cu o asa camera dar... de ex nu vezi daca un chip convertor dc-dc de ex. e intr-un mod de protectie si se tot autorestarteaza. De la 25hz in sus si o rezolutie de 256X192 vorbim de cu totul altceva. Merci pentru feedback. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Salut @danipasc, Sunt foarte multumit de multimetrul Brymen BM869S, e super scula si la pret decent 227eur. BR/Daniel Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 25 Autor Partajează Postat Martie 25 Acum 2 ore, Craciun a spus: Salut @danipasc, Sunt foarte multumit de multimetrul Brymen BM869S, e super scula si la pret decent 227eur. BR/Daniel Sa-l folositi sanatos ! Stiu ca e un aparat bun tocmai de aceea era si in lista mea... Chiar daca vi se pare super acu ca l-ati achizitionat, oare puteti sa va dati seama si de chestiile care nu va plac sau va plac mai putin la el ? Ms. Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Salut, Singura chestie ar fi ca are 5 si 4/5 digiti doar pe DCV in rest n-am ce sa-i reprosez. BR/Daniel Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Acum 1 oră, danipasc a spus: Sa-l folositi sanatos ! Stiu ca e un aparat bun tocmai de aceea era si in lista mea... Chiar daca vi se pare super acu ca l-ati achizitionat, oare puteti sa va dati seama si de chestiile care nu va plac sau va plac mai putin la el ? Ms. De reprosat este faptul ca este cam mare pt un multimetru de buzunar. Dar daca il consideri doar portabil in sensul ca nu se alimenteaza la retea atunci e ok. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Acum 22 minute, sesebe a spus: este cam mare pt un multimetru de buzunar Greutate cu baterie 635g . Nu e de "boznar" si nu scrie nicaieri ca ar fi . https://www.tme.eu/html/RO/multimetru-digital-true-rms-ac-dc-brymen/ramka_8496_RO_pelny.html Dotări standard: etui Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Salut @sesebe, Nu e mai mare decat Fluke87V sau UT71E. BR/Daniel Link spre comentariu
danipasc Postat Martie 25 Autor Partajează Postat Martie 25 Acum 5 ore, Craciun a spus: Salut, Singura chestie ar fi ca are 5 si 4/5 digiti doar pe DCV in rest n-am ce sa-i reprosez. BR/Daniel Aveti o rezistenta mica pe acolo sa o masurati ? Gen sunt....100mOhmi (0.1-0.2Ohmi) Eram curios cate zecimale si cat de real arata. Inca o intrebare, ce tensiune scoate pe masuratoarea de diode ? Apreciez ! Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 (editat) Salut, N-am rezistenta asa mica pe diode caderea de tensiune e 2V ce scrie in manual. PS: Cu sondele in scurt indica 000,05 ohm BR/Daniel Editat Martie 25 de Craciun Link spre comentariu
validae Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Pentru rezistențe de foarte mică valoare nu e indicată folosirea unui multimetru, există metode relativ simple și suficient de precise, afară de punțile dedicate. Daca multimetrul are substragerea valorii reziduale a testerelor, e suficientă rezoluția aia pentru multe cazuri uzuale.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum