Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Linie Pioneer

Postări Recomandate

Am un amplificator Pioneer VSX 409 RDS , un cd player PD M 406 și un Deck CT 339 toate cu mențiunea SR ! Vreau sa le controlez din aceeași telecomanda ! Amplificatorul și cd playerul răspund , din păcate deckul nu răspunde la nici o comanda ! Menționez că telecomanda nu este una originala fiind cumpărată de pe AliExpress însă la amplificator merg funcțiile , la cd player nu am reușit să accesez funcția de schimbare a discului iar la Deck nimic !

Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

in  ipoteza  in  care  deck-ul  nu  este  defect  cumva  pe partea  de  infrarosu , atunci  mai  mult  ca  sigur  telecomanda  este  incompleta  si  nu  are  implementate  codurile  pt  partea  de  deck ...

Acum 8 minute, valentonx a spus:

Menționez că telecomanda nu este una originala fiind cumpărată de pe AliExpress însă la amplificator merg funcțiile , la cd player nu am reușit să accesez funcția de schimbare a discului iar la Deck nimic !

doar  nu  te  asteptai  la  calitate  la  ceva  ce  provine  de  pe  Aliexpress ...:scarpin

Link spre comentariu

Toate primesc semnal digital pe cablu de la amplificator. Receptor in infraroșu are doar amplificatorul. Cred ca ați verificat jack-urile de la cablurile de control. Ați verificat ordinea de la am ola IN de la OUT la CD și așa mai departe. Dacă este în regulă vă recomand un telefon cu emițător în infraroșu si programul ZAZA Remote. Sau un modul ce se atașează la usb telefon numit IR blaster. Prin software puteți chiar învăța comenzile necesare întregului subansamblu

Aveți grijă că e nevoie de jack 3,5mm mono nu stereo.  Puteți folosi si functia de sincronizare cu cd-l la înregistrare. Tot pe cablu jack mono

Editat de barbulescuorlando
Link spre comentariu

Am un singur cablu stereo deocamdată , și l-am incercat o data pe Deck și apoi pe cd ! Pe cd merge iar pe Deck nu ! Am comandat cabluri și aștept să vina și o să încerc și cu ambele legate ! Am telefon cu ir și voi incerca aplicația recomandata până atunci ! Mulțumesc !

Link spre comentariu

Merge la unele si cu jack steteo, la o linie denon n- a mers. Decat cu mono. Mai e o problema: exista o codificate pt semnalele de control. Daca cd- ul si tape sunt dina ceeasi linie se potriveste. Cateodata chiar si la generatii apropiate. Daca nu functioneaza fie e defect fie are alt protocol. Repet nu are receptor IR decat amplitunerul.

ZAZA remote controll este extra super. Am pe tel aere conditionate, ventilatoare cu telecomanda, linii audio, televizoare.....

Link spre comentariu

Cu siguranță nu sunt toate 3 apropiate ca an de producție ! Amplificatorul e din 1999 , cd playerul din 1997 iar deckul din 1991 ! Voi încerca și cu aplicația când ajung acasă ! Nu sunt sigur daca acest Deck in mod normal poate sau nu poate fi controlat prin sistemul SR ! El deține control in și out dar și cd sincro cât și simbolul SR pe fata lui și mă gândeam că poate e cineva care are acest Deck și poate confirma funcționarea lui în mod SR ! De asemenea sper că funcția nu este afectata de cdsincro !

Link spre comentariu

Am incercat și cu aplicația însă nu îmi oferă decât câteva controale pentru amplificator , nimic altceva ! 

In momentul asta mă gândesc că ori telecomanda nu știe să controleze dekul , ori dekul are un defect pe partea de SR  ori pur și simplu nu poate fi controlat SR !

Link spre comentariu

Eu am scris ceva Mai sus , dar nu asculta nimeni ...sint ff sigur ca este prima varianta ... Am facut telecomanda pt un client care avea un deck iar codul hexazecimal folosit era absolut unic si nemaiintilnit niciodata ...foarte mult timp am pierdut pina l-am descoperit ...chinezii sint oameni practici , care nu au timp de pierdut cu asa ceva ... Asa ca , eu Ramin la parerea mea ca telecomanda de pe Aliexpress este incompleta ...

Link spre comentariu

Sunt de acord cu dumneavoastră! Întrebarea este la o astfel de telecomanda pot fi adăugate manual codurile , acest lucru se poate face din butoane sau e necesar un aparat de programare , sau se programează in fabrică și la revedere , cum e așa rămâne ! Telecomanda este AXD7247 !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări