Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare distributie

Eugenn

Postări Recomandate

As avea nevoie de o recomandare de distributie minima, care sa aiba gata instalate (sa nu trebuiasca sa downloadez ceva daca nu am net momentan):- un browser web, un player audio, un editor de text cu highlight pentru limbajul C/C++, program de arhivare/dezarhivare, mount/umount drives;- compilator gcc si cat mai multe librarii uzuale pentru programare (audio,usb,retea, gtk, qt);- documentatie man cat mai completa;- suport pentru retea, iptables, htb; - interfata preferabil GNOME sau XFCE.Si sa functioneze pe calculator minim P3 cu 128MB RAM.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

1

• MifTy

1

• Eugenn

1

Top autori în acest subiect

sau slackware.(io cred c? m-am ramolit, de 6 luni încerc s? pricep cum se m?nânc? parti?ionarea în BSD, ?i tot în bar? o dau!!! :smt021 )Edit: am uitat de Damn Small Linux... m?nânc? aproximativ 200 de mega instalat pe un hard, livecd-ul are 50 de mega, ?i cere minim 64 de mega de ram instalat, sau 128 în modul livecd.?i ai tot ce î?i trebuie: pdf reader, abiword (asem?n?tor cu wordul din ms office, m?nânc? mai pu?ine resurse ca open office), playere multimedia, codecuri, browsere de net, un miniserver http, cd/dvd burner, ?i multe altele...interfa?a utilizator e fluxbox, cu ni?te ad?ugiri care permit s? ai scurt?turi pe desktop (fluxul "pur" nu ?tie ce e asta, totul se face din meniul de right-clic). fii f?r? grij?, nu arat? extraterestru, dar nici nu consum? disperat? resurse aiurea!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări