Eugenn Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 As avea nevoie de o recomandare de distributie minima, care sa aiba gata instalate (sa nu trebuiasca sa downloadez ceva daca nu am net momentan):- un browser web, un player audio, un editor de text cu highlight pentru limbajul C/C++, program de arhivare/dezarhivare, mount/umount drives;- compilator gcc si cat mai multe librarii uzuale pentru programare (audio,usb,retea, gtk, qt);- documentatie man cat mai completa;- suport pentru retea, iptables, htb; - interfata preferabil GNOME sau XFCE.Si sa functioneze pe calculator minim P3 cu 128MB RAM.Va multumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 sau slackware.(io cred c? m-am ramolit, de 6 luni încerc s? pricep cum se m?nânc? parti?ionarea în BSD, ?i tot în bar? o dau!!! :smt021 )Edit: am uitat de Damn Small Linux... m?nânc? aproximativ 200 de mega instalat pe un hard, livecd-ul are 50 de mega, ?i cere minim 64 de mega de ram instalat, sau 128 în modul livecd.?i ai tot ce î?i trebuie: pdf reader, abiword (asem?n?tor cu wordul din ms office, m?nânc? mai pu?ine resurse ca open office), playere multimedia, codecuri, browsere de net, un miniserver http, cd/dvd burner, ?i multe altele...interfa?a utilizator e fluxbox, cu ni?te ad?ugiri care permit s? ai scurt?turi pe desktop (fluxul "pur" nu ?tie ce e asta, totul se face din meniul de right-clic). fii f?r? grij?, nu arat? extraterestru, dar nici nu consum? disperat? resurse aiurea!!! Link spre comentariu
ph3e4r Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 fedora in curand voi incerca si bsd-ul poate imi schimb parerea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum