Mihai85 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Am nimerit si eu un plastic(masinuta copilului) de care nu se atinge cianoacrilatul. Pur si simplu se demuleaza si cade adezivul. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 Si nu scrie pe ea ce plastic e? Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Eu folosesc Tac Pac. Pana acuma nu a fost plastic sa nu il lipeasca. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Va mai recomand B-6000, B-7000, mai sunt si altele. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 daca materialul este polietilena ,ciuciu adeziv. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) La B7000 zice asa: Especially suit able for Glass, Plastic,Acrylic rhinestones,PE , PP, PVC,ABS,nylon, sponge, film, textiles, electronic components, plastics, rubber, fiber, paper type and other materials. Am folosit la lipit display-uri de telefoane si alte plastice. Miroase a toluen sau ceva asemanator. O sa fac un test zilele astea. Editat Ianuarie 30 de Mihai85 Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 b7000 ala cred ca e ceva amestec de prenandez si superglue. Nu prea imi place ca sa intareste greu. Link spre comentariu
Postări Recomandate