Ion_Bumbu Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 (editat) Exact, si asa ati obtiunt un ...contor de energie sau ....coulombmetru. P.S. totusi tinind cont ca 1C=1A*1sec termenul de contor de energie este un pic fortat insa asa le spun comercial, ce sa zic... Editat Ianuarie 17, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
digitalelectron Postat Ianuarie 19, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 (editat) Salutare, Daca aveti recomandari si ati lucrat cu asa ceva va rog sa dati replay la thread. Threadul va ramane valabil pana la 1 Feb dupa care voi comanda din china cate o buc din fiecare produs dispobilil (2-10 cate or fi) si le voi testa. Mutumesc PS: As avea rugaminte doar cei care sint in domeniu si au lucrat cu asa ceva sa-si dea cu parerea altfel iar o luam pe campii cu discutii aiurea. Cu respect Editat Ianuarie 19, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 19, 2024 Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 (editat) De fapt dumneavoastra doriti un contor de energie DC. https://accucdn.accuenergy.com/wp-content/uploads/AcuDC-240-DC-Power-and-Energy-Meter-Datasheet.pdf https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=dc+energy+meter Editat Ianuarie 19, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
digitalelectron Postat Ianuarie 19, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 (editat) 4 minutes ago, Ion_Bumbu said: De fapt dumneavoastra doriti un contor de energie DC. https://accucdn.accuenergy.com/wp-content/uploads/AcuDC-240-DC-Power-and-Energy-Meter-Datasheet.pdf Vreau ceva simplu de genul asta curent continuu DC dar neaparat cu functia coulombmeter. Am multe modele de watmetre care contorizeaza energia, dar nu o face bidirectional si nu au functia de coulombmeter (aia e vreau eu functia asta). Editat Ianuarie 19, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 19, 2024 Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 Dar ce intelegeti prin functia aia? Link spre comentariu
digitalelectron Postat Ianuarie 19, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2024 (editat) Salut, Eu vreau ca in timpul vietii unei baterii 1-10 ani (cat o fi) ea se incarca si se descarca, functia de coulombmeter (au si smart BMS-uri dar nu asta vreau) masoara ce curent iese ce curent intra (scade si aduna - mediaza etc) apoi rezulta (normal dupa mai multe cicluri nu instant) capacitatea in Ah a bateriei. Acum daca aceasta baterie are 100Ah (sa zicem) si eu o ciclez 20-80% coulombmetru ar trebuie sa-mi arata dupa ceva timp o capacitate de 60Ah (ideal). Daca scadem pierderi, cred ca undeva la 55-59Ah. Asa pot avea o imagine cam care e aproximativ capacitatea bateriei, dupa 1 Feb voi comanda din china cate o buc din fiecare produs (2-10 cate or fi) si le voi testa. Editat Ianuarie 19, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
digitalelectron Postat Februarie 23, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2024 (editat) Multumesc, se poate inchide, am cumparat, testat, tras concluzii. (raspunsul e pe grupul meu de wasap / telegram, aici nu am voie sa postez link ca iar imi iau penalizare si risc sa fiu acuzat de reclama mascata). ------------- Thread inchis, nu mai raspund la el. Editat Februarie 23, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
Postări Recomandate