Усилитель Postat Ianuarie 28, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2024 Inca nu m-am decis la nici o schema.....La urma va fi o " cercetare/ experimentare " pt gasirea solutiei mai bune. Toate invertoarele de faza au avantaje si dezavantaje....colegul @simson este fan SE , mai rar are nevoie de phase splitter ( acum chiar face unul.... ) Eventual o propunere de invertor de faza ? sunt deschis la orice... Intretimp am inceput lucrul la fatada.....totul cu scule de mana ...... Link spre comentariu
darius_bv Postat Ianuarie 28, 2024 Partajează Postat Ianuarie 28, 2024 Acum 7 ore, Усилитель a spus: Eventual o propunere de invertor de faza ? sunt deschis la orice... Aici gasiti un defazor cu 6N8S care functioneaza exceptional: Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 30, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2024 Fata.....dat cu baitz....am amestecat nuc cu mahon.....s-a uscat , mai vine lacuit..... Mai am probleme cu partea de sus.....G807 ingropati ....arata naspa.....ca niste pitici de gradina si mai sunt si greu de recunoscut........am sa le las intregi afara,cu toate ca nu voiam sa fac constructie inalta....soclurile necesita gaura de 38mm,,,acum trebuie sa fac pe strung presa la aceasta dimensiune.....alta lucrare/ " distractie " ...mai ales ca nu-mi place ferul... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 31, 2024 Partajează Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 21 ore, Усилитель a spus: ,acum trebuie sa fac pe strung presa la aceasta dimensiune Bine ca poti, eu le fac cu burghiu conic si e naspa rau! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 1, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2024 Probleme dupa probleme....asa este ....nu poate sa mearga ceva ca lumea.....piesele de alama pt care am cumparat o lampa de tavan sofisticat = ( mai multe decat in prima poza) ....sunt de fapt de fier....alamit.....Tuburile G807 la inaltimea complecta mi-au stricat planurile pt designul general in partea de sus al amplificatorului....colac peste pupaza......aveam ceva materiale de alama puse deoparte special pt acest proiect si nu le mai gasesc.....asa ca sa mai avansez am facut partea de capac cu asezarea pieselor importante vizibil.... Link spre comentariu
darius_bv Postat Februarie 1, 2024 Partajează Postat Februarie 1, 2024 Ce-mi plac oamenii care bricoleaza cu mainile lor, chiar daca gaurile nu sunt date simetric, la zecime! (ne e cazul aici...) Vorba aia: "nu este gresit, e facut de tine!" Spor! Link spre comentariu
icar Postat Februarie 2, 2024 Partajează Postat Februarie 2, 2024 Aluminiu de 2? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 2, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2024 Acum 1 oră, icar a spus: Aluminiu de 2? Da.... Vine vopsit negru ,usor metalizat....au la dede se usca repede....Bostik ....in jur de 22 lei....tot de acolo iau lac sclipitor si mat tot cu uscare rapida. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 5, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2024 Incet dar sigur ...avansez... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 9, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2024 Am bobinat un drossel cu sarma de 0.35mm....evident in stilul meu : cu priza mediana....i-am si gasit locul.....pe spate cocotat pe distantiere.....are 5.3H.....71.5 ohmi.... Am facut legaturile pt 220V ca. ... Sunt acoperite de un mic ecran de fier perforat....care mai protejeaza si la atingere accidentala....mai rigidizeaza.....stil : " scoala veche "... Link spre comentariu
simson Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Unde vin montate transformatoarele retea si iesire? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 9, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2024 Acum 2 ore, simson a spus: Unde vin montate transformatoarele retea si iesire? Traful de alimentare vine in spate ,inaltat 1 cm pe un dreptunghi de lemn.Partea superioara este din aluminiu.Traful de alimentare are ecran si capace metalice .....cele de iesire vin departe de tot ,fata de cum am vazut la multe altele ...deci vin chiar pe laterale si mai spre mijloc ca distanta fata-spate .A trebuit sa le pun pe margine sa fie cat de cat vizibile ,altfel le acopera tuburile finale....Daca va uitati se vad cate 4 gauri mici .....acolo vin cele de iesire .Cel de alimentare vine in spate unde este o gaura mai mare ( intrare 220V ) si inca 2 tot mari - una este pt anodice ,negativare-cealalta pt filamente ,separat finale si separat pre+ driver/spliter Link spre comentariu
simson Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 Da,i-mi dau seama pe unde vin, dar atunci inaltimea totala va fi mare, probabil peste inaltimea lampilor 807. Pe de alta parte se vroia ingroparea lampilor ptr. o inaltime mica. Probabil s-a renuntat la acest principiu de inaltime. Sau vor fi semiscufundate in placa de Al. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 10, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2024 Am renuntat la " scufundarea " lampilor,am scris mai sus.... ,ar arăta ca niste pitici de gradina...trafurile sunt sub inaltimea lampilor,G807 are culotul cam lung....peste orice alta lampă...... din pacate am facut razie peste tot si tot nu gasesc niste materiale care ar fi venit peste tuburi.....legea lui Murphi.....o sa le gasesc cand nu mai am nevoie de ele....erau 2 buc de alama ,de forma stil teavă patrata ,cu un canal in partea de jos ,unde ar fi intrat peste tuburi ca sa nu se vadă capacele anodice,iar din fața ar fi aratat trapezoidal....acum tre sa gandesc alta solutie.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 14, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2024 Dupa dat cu smirghel cu masina orbitala de slefuit ...dat cu negru metal cu uscare rapida.... ( am incurcat care va fi partea superioara si care interioara ...asa ca interiorul arata ...bec....dar NO problem...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum