merck Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Acum 49 minute, Усилитель a spus: ( am incurcat care va fi partea superioara si care interioara ...asa ca interiorul arata ...bec....dar NO problem...) ia pune o poza sa ne convingem ca interiorul e bec. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 Acum 3 ore, merck a spus: ia pune o poza sa ne convingem ca interiorul e bec. Ceva pete de grasime de pe degete se vad.....o sa dau cu spirt... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Da dom'le! Ca de obicei, cand iese bine ... este la interior care nu se vede! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 17 Autor Partajează Postat Februarie 17 O dupamasa intensa ( 2 cafele ;zero- facebook etc ) proiectat/desenat/corodat/realizat.....( apropo ...recomand carioca din imagine ...pana acum cea mai tare.....dupa corodare nu a vrut sa iasa nici cu 2 feluri de diluant...a mers cu burete abraziv gr 500 =dede ) Contine : -redresare /filtrare anodica cu selectare mai multe iesiri traf, 3x100uF Samxon la 450V,vin intercalati inainte/priza mediana/iesire drosel - sursa reglabila HT cu LR8N3 si BU705 ; va fi buna pt G2 ( daca trebuie ) sau +B sau alimentare Nixie si VU metre ochi magic redresare -filtrare /reglare tensiune generala negativare finale ..... ( placa este realizata in stilul meu : " rame calcate " mai rezistent la exfoliere si consum minim de clorura ferica....( si viteza marita ) Link spre comentariu
darius_bv Postat Februarie 17 Partajează Postat Februarie 17 Old times... foarte frumos! Link spre comentariu
vera Postat Februarie 17 Partajează Postat Februarie 17 Care carioca, nu vad poza-oare de la cafea? Multumesc Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 Ce fain arată cablajul! Cu ce program ati proiectat? Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 18 Autor Partajează Postat Februarie 18 (editat) 1 oră în urmă, 300B SE a spus: Ce fain arată cablajul! Cu ce program ati proiectat? ..........??? cu creionul si hartie....si programul " standard " din capul meu : aduna piesele si le ingramadesti cat mai bine/frumos/practic pe suprafata data ....si le legi in mod corect dupa schita....( schita am doar pt sursa reglabila.....redresari ,filtrari ,si alte maruntisuri merg direct din cap...) ... Editat Februarie 18 de Усилитель Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 20 Autor Partajează Postat Februarie 20 Am ' plasat " placa de alimentare la locul prevazut.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 21 Autor Partajează Postat Februarie 21 Fiecare canal are un " rezervor " propriu de energie pt un raspuns mai rapid,acesta vine chiar sub transformatoarele de iesire ....are cate un rezistor de 10 ohmi ( aceasta scade influenta canalelor asupra celeilalte fiind la 10+10 ohmi " distanta ") 330uF electrolitici la 450V din 3buc 270+33+33uf pt un esr mai mic si decuplat cu 5uF film nepolarizat .....impreuna cu cele 3buc de 100uF/450V o sa am in jur de 1000uF....pe anodica A+... Am mai pus si inca 2 trepte de RC pt tensiuni si curenti mai mici....in caz de nevoie B+ si C+.... facut si 2 parti metalice ....vin pe capac ....pe aici iese aerul din carcasa.....( mai vine unul central...) Link spre comentariu
darius_bv Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Si eu sunt de aceeasi parere: orice dispozitiv adaugat "in plus" nu poate face nimic rau, daca se respecta cerintele legilor fizicii. Sunt situatii in care dispozitive adaugate in plus "nu au niciun efect" si acesta este un lucru bun; mai naspa e varianta in care nu sunt utilizate si tot proiectul conceput cu mult efort, timp, cheltuiala, speranta, esueaza... din cauza lipsei lor. De exemplu, eu nu pot concepe un sistem de reglare automata digital fara o protectie analogica. Spor la treaba, va urmaresc cu interes! P.S, : Daca-mi permiteti... cele doua gauri, daca sunt singurele prin care se exhausteaza caldura acumulata, nu cred ca sunt suficiente fara niste ventilatoare insonorizate, care sa "dirijeze" aerul cald. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 La 21.02.2024 la 22:20, darius_bv a spus: daca sunt singurele prin care se exhausteaza caldura acumulata, nu cred ca sunt suficiente fara niste ventilatoare insonorizate, care sa "dirijeze" aerul cald. In carcasa nu prea am ce sa se incalzeasca.....droselul ...nu....Traful de alimentare care stiu din experienta ca dupa un timp mai mare se incalzeste si Lampile sunt deasupra.....mai am un orificiu central in fata trafului de alimentare...... Mi am adus aminte cand m-a " pocnit " anodica dintr-un condensator de 940uF/450V....de am aruncat penseta....asa ca am mai pus rezistente de descarcare.....m-am invatat... Link spre comentariu
darius_bv Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 Acum 4 minute, Усилитель a spus: Mi am adus aminte cand m-a " pocnit " anodica dintr-un condensator Asta e o chestie care, orice-ai face, mereu te ia prin surprindere... 940uF/450V nu e deloc de joaca. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Cumparat ieftin la magazin SH o veioza.....vad in ea un potential...creativ -constructiv... ( macar asta chiar e alama...este lacuita intr-un mare fel...) Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Incepe sa arate a amplificator... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum