maxente Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 13 ore, Mircea Crisan a spus: O varianta de cablaj. Mai am de puticat. Vad ca am omis un cond. Pentru ce schema e cablajul asta ? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 20 minute, maxente a spus: Pentru ce schema e cablajul asta ? Pentru cea postata de cel care nu discuta cu prostii. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Nu imi dau seama care e schema aia. Pune un link. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 54 minute, Mircea Crisan a spus: Pentru cea postata de cel care nu discuta cu prostii. Așa se întâmplă când joci table, din cand in când, cu Napoleon. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Schema este prezentata si in cartea Amplificatoare audio si sisteme muzicale care are trei autori Festila, Simion si Miron la pagina 188. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 2 ore, Mircea Crisan a spus: Cum implementez un watchdog led indicator? Sa supraveghez jumatatea de potential? Cu un amplificator diferential discret amplificati diferenta fata de jumatate si cu un comparator cu fereastra semnalizati depasirea abaterii tolerate. Merge si fara comparator. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 2 ore, franzm a spus: Cu un amplificator diferential discret amplificati diferenta fata de jumatate si cu un comparator cu fereastra semnalizati depasirea abaterii tolerate. Merge si fara comparator. N-am spatiu pe cablaj pentru solutia propusa. Ma voi gandi la o solutie simplista. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Poți descrie mai clar ce vrei sa supraveghezi/semnalizezi? Dacă este ce cred eu as putea avea o ideie. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Multumesc mult pentru intentie dar nu e cazul. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Care-i diferenta maxima acceptata de tine? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Pentru cei ce sunt interesați de amplificatoare în clasa A : https://hobby-electronics.ro/viewtopic.php?t=14 Da , dar după creșterea curentului de bias , creste și THD . Dar ... se schimba și structura armonica care compune THD-ul . Oricum în joc sunt multe variabile incepând cu temperatura ( control cu servobias gen Dan D'Agostino ) , că radiatorul finalilor nu e variabil !!! Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 https://hobby-electronics.ro/viewtopic.php?t=14 La ce tensiune UCE lucreaza tranzistoarele din primul etaj diferential? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 (editat) Bună observația ... R62 poate fi conectata la + . Dacă nu dorim acest lucru , merge ca-n schema , cu diode zenner de 12V din circuitul de reglaj al offsetului . Editat Februarie 2 de hpavictor . Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Aici aveți date despre diodele originale KZ260/12 : Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Gata! Am dat comanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum