Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator clasa A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, Shambala a spus:

M-am uitat putin pe diyaudio si am vazut ca schema cablajelor este postata de mai multe ori.  De ce este nevoie sa fie reproiectate ?  Ati facut modficari in schema ?

Postate sub ce format,  gerber?  Sunt niște poze,  le trimit pe alea la fabrică?  E posibil sa nu fi vazut fisierele pentru fabrica, topicul fiind destul de lung.

Acum, pentru un set, pretul ar fi cca. 80 lei.  Doua placi amplif+ patru placi pentru finali .

A nu se intelege ceva gresit, mi-e indiferent daca vrea sau nu cineva. Pentru mine, desenatul e doar o modalitate de a mai schimba atmosfera.   Trebuie ca omul sa mai faca si altceva in afara de munca si iar munca.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
Acum 4 ore, cdinu332 a spus:

Postate sub ce format,  gerber?  Sunt niște poze,  le trimit pe alea la fabrică?  E posibil sa nu fi vazut fisierele pentru fabrica, topicul fiind destul de lung.

Acum, pentru un set, pretul ar fi cca. 80 lei.  Doua placi amplif+ patru placi pentru finali .

A nu se intelege ceva gresit, mi-e indiferent daca vrea sau nu cineva. Pentru mine, desenatul e doar o modalitate de a mai schimba atmosfera.   Trebuie ca omul sa mai faca si altceva in afara de munca si iar munca.

Doua seturi vreau eu.

Doar să mă anuntati cum doriți achitarea acestora.

Vă mulțumesc anticipat

Link spre comentariu

Vă rog să îmi scrieți în privat.  Topicul este doar pentru discuții în ce privește clasa A,  nu  topic de vanzare gen group-buy. 

Să'i ăsăm topicului  destinația inițială chiar dacă am intervenit în sensul ăsta,  de achizitie comună. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări