cdinu332 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 O sa le trec. Deocamdata arat ca se lucreaza... Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 asteptam sa vedem rezultatul final. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Sunteti mai multi? in afara de tine si mexente, nimeni. Doar se vomita expresii pe aici, practic, nimic. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Mai sunt și alții care probabil așteaptă să se liniștească apele... Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 M-am uitat putin pe diyaudio si am vazut ca schema cablajelor este postata de mai multe ori. De ce este nevoie sa fie reproiectate ? Ati facut modficari in schema ? Link spre comentariu
manolis Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Acum 13 ore, cdinu332 a spus: Sunteti mai multi? Fara un pret estimativ este greu de luat un angajament la un group buy. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 (editat) Acum 2 ore, Shambala a spus: M-am uitat putin pe diyaudio si am vazut ca schema cablajelor este postata de mai multe ori. De ce este nevoie sa fie reproiectate ? Ati facut modficari in schema ? Postate sub ce format, gerber? Sunt niște poze, le trimit pe alea la fabrică? E posibil sa nu fi vazut fisierele pentru fabrica, topicul fiind destul de lung. Acum, pentru un set, pretul ar fi cca. 80 lei. Doua placi amplif+ patru placi pentru finali . A nu se intelege ceva gresit, mi-e indiferent daca vrea sau nu cineva. Pentru mine, desenatul e doar o modalitate de a mai schimba atmosfera. Trebuie ca omul sa mai faca si altceva in afara de munca si iar munca. Editat Ianuarie 20 de cdinu332 Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Eu l-am facut pe cablaj de test. Am luat doar cablaje pentru finali (pentru alt proiect, pe care-l cablez p2p). Cablaje de fabrica numai pentru vânzari. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Ei, poftim, o varianta low-cost pentru pasionati. Se poate si altfel. Si cu asta imi inchei participarea pe topicul asta. Link spre comentariu
yoo Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Acum 4 ore, cdinu332 a spus: Postate sub ce format, gerber? Sunt niște poze, le trimit pe alea la fabrică? E posibil sa nu fi vazut fisierele pentru fabrica, topicul fiind destul de lung. Acum, pentru un set, pretul ar fi cca. 80 lei. Doua placi amplif+ patru placi pentru finali . A nu se intelege ceva gresit, mi-e indiferent daca vrea sau nu cineva. Pentru mine, desenatul e doar o modalitate de a mai schimba atmosfera. Trebuie ca omul sa mai faca si altceva in afara de munca si iar munca. Doua seturi vreau eu. Doar să mă anuntati cum doriți achitarea acestora. Vă mulțumesc anticipat Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Vă rog să îmi scrieți în privat. Topicul este doar pentru discuții în ce privește clasa A, nu topic de vanzare gen group-buy. Să'i ăsăm topicului destinația inițială chiar dacă am intervenit în sensul ăsta, de achizitie comună. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Până la urmă m-am gândit să deschid un topic de group-buy. Îl găsiți aici. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Pe mine parca m-ar atrage o schema cu iesire pe condensator. Poate schema de 15w IPRS pe steroizi? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 2 ore, Shambala a spus: De ce nu JLH-ul ? Nu e cu alimentare simetrica? Caietul de sarcina este cu perfinali si iesire prin condensator deci alimentare "simpla". Parca sunt nostalgic la sunetul Ampli 10 W de la IPRS. Avea o particularitate deosebita a sunetului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum