maxente Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 (editat) Acum 17 ore, Mircea Crisan a spus: Ai adunat ceva colectie de sample-uri de la onsemi. Vad ca s-au facut ai drecu si nu mai dau nimic acolo cu programu ala. Cel putin pe mailu meu de la gmail imi dau flit si culmea e ca nu am facut abuz. Se mai poate lua altfel de la ei asa ceva, cunoaste cineva alta metoda ? Editat Februarie 27 de maxente Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Acum 1 oră, maxente a spus: Ai adunat ceva colectie de sample-uri de la onsemi. Vad ca s-au facut ai drecu si nu mai dau nimic acolo cu programu ala. Cel putin pe mailu meu de la gmail imi dau flit si culmea e ca nu am facut abuz. Se mai poate lua altfel de la ei asa ceva, cunoaste cineva alta metoda ? Salut Maxente! Eu n-am mai lucrat nimic in ultimii ani asa ca nu am mai simtit nevoia sa solicit sampel. Oricum am un stoc important de piese care mi-ar ajunge multi ani. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Cam asta este. Imi tremura putin dosul fiindca am folosit banta canton pentru izolatie si transfer termic. Sper sa-l probez in weekend. Ma apuc de sursa in comutatie care va alimenta aceste module. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 29 Partajează Postat Februarie 29 La 27.02.2024 la 18:08, maxente a spus: Cel putin pe mailu meu de la gmail imi dau flit si culmea e ca nu am facut abuz. Am incercar eu de mailul de la firma, nimic, nimic. Nu am luat niciodata componente in felul asta, dar am zis sa incerc macar o data. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 29 Partajează Postat Februarie 29 Cel mai mult urasc sa bobinez. 12 spire in paralel de fi 0.6 mm or ajunge pentru 10 amperasi? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 6 Partajează Postat Martie 6 (editat) A fost lupta grea sa scot 45 de volti la 4 Amperi. BCY-urile mele cam atat suporta C-E si am zis sa nu risc. Testul de sarcina l-am facut fara stabilizare iar sarcina a fost un calorifer electric cu doua trepte. Editat Martie 6 de Mircea Crisan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum