DjLeco2021 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 1 oră, sonic11 a spus: Acele microfoane au trafuri de adaptare deci nu scăpăm de trofo... unele chiar și pe out. Nu neaparat. Sint microfoane dinamice fara transformator pentru adaptor balansat/nebalansat. Acum 30 minute, Mircea Crisan a spus: Corect! Nu se mai aud dar se simt. Se jongleaza mult in filme cu frecventele alea. Exact! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 7 ore, merck a spus: Da-mi un exemplu de difuzor cu SPL mare care pus intr-o boxa sa scoata 30Hz cu maxim -3dB si sa nu coste mai mult de 1000 de euro bucata (ca deh suntem romani si avem doar doi rinichi). https://greatplainsaudio.com/wp-content/uploads/2016/06/Classic-Series-416-8B-Spec-Sheet.pdf Link spre comentariu
merck Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Cu SPL mic (83dB) am gasit asta: dar pare prea bun graficul ca sa fie adevarat . Link spre comentariu
merck Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 2 ore, hpavictor a spus: https://greatplainsaudio.com/wp-content/uploads/2016/06/Classic-Series-416-8B-Spec-Sheet.pdf Nu se gaseste de cumparat decat SH, deci trebuie bulan, altfel se lasa cu oftica. Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 In mod normal, sunt cateva instrumente care genereaza sunete sub 40 hz, restul sunt generate artificial si sunt de obicei daunatoare (tot felul de "efecte", infrasunete,etc.). P.S.: Nu uitati de regula celor 400.000, a lui J.Hiraga. Attention Balance and Coordination - 2017 - Goddard Blythe - Appendix 2 Frequency Range of Vocals and Musical Instruments.pdf Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 (editat) Înainte sa tot povestiți despre ce-au declarat/calculat alții ca suna/nu suna bine trebuie sa vizionați un film cu un amplificator capabil și ceva difuzoare capabile sa redea frecvente Intradevar joase. Dacă ai și un ecran mare (50-70 inci) zici ca ești la cinema. Iar limitarea benzii, ca să satisfaci fanteziile experților, o poți face și în preuri. Și nu ma refer la tine @Shambala. Editat Februarie 8 de sesebe Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Subiectul este despre amplifuri in cl. A si mai putin despre difuzoare. Imi cer scuze ca am adus in discutie un aspect comercial. Am sters posturile respective. Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Multumesc si imi cer scuze ca din cauza mea a deviat subiectul dar si ma simteam nevoit cumva sa il lamuresc pe acel coleg ce am vrut sa spum.Pacat ca el a inteles altfel Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acceptam ce spune baiatul asta in filmulet? Din ciclul sa ne definim termenii ca altfel vine shambala sa ne ticluiasca filtrele... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 (editat) Mosulica asta m-a facut sa pierd 6 minute pt o chestie pe care putea sa o spuna in 10-15 secunde. Si mai mult, ma indoiesc ca a inteles toata lumea interesata de subiect ecat ce-i ala si dece conteaza. Editat Februarie 8 de sesebe Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 6 minute ce pot fi mult mai bine folosite: https://en.wikipedia.org/wiki/Damping_factor (pt audiofili - cititi Partea Practica) Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Practic pentru cine vrea sa-si testeze jucaria: https://www.bcae1.com/dampfact.htm Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Au venit astazi. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Am avut pofta de lipituri astazi. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Acum 10 ore, Mircea Crisan a spus: Am avut pofta de lipituri astazi. Arata foarte bine, profii, poate puneți și rezultatele testelor. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum