Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue46es5505

bubusmecherul

Postări Recomandate

samsung ue46es5505,defect lini pe verticala pe display

placa sursa bn44-00502a

tecon bn41-01797a

placa de baza bn41-01812a

mam uita pe yuotube cum se procedeaza cu sckoci izolant pini din plambica,am incercat dar am esuat.

daca deconectez pamblica din partea stanga si anume pamblica ce este notata pe tecon FPC-LEFT,am imagine jumatate normala,daca o conectez la loc revine lini,stiti cumva ce trasee trebui intrerupte la pamblica,va rog frumos.

o sa fac foto cu imagine tv-ului

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• bubusmecherul

2

• Florinel TV

1

• antonvasileeee

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ai lipit schoci curata unde a fost lipit ca nu mai fac contact acele traseie si apoi pui un plastic din nailon subtire pe jumatatea aia de panglica si vezi care jumatate este cu probleme , apoi tot izolezi mai putine traseie pana gasesti traseiele ce trebe izolate , succes

Link spre comentariu
Acum 22 ore, bubusmecherul a spus:

mam uita pe yuotube cum se procedeaza cu sckoci izolant pini din plambica,am incercat dar am esuat

De unde esti bubule ??

Sincer : la felul in care te exprimi nu prea meriti atentie .

Fara suparare , incalci regulat un articol de regulament  care spune sa te exprimi corect in enunturile pe care le faci .

E o conditie a forumului .

Link spre comentariu
Acum 50 minute, antonvasileeee a spus:

De unde esti bubule ??

Sincer : la felul in care te exprimi nu prea meriti atentie .

Fara suparare , incalci regulat un articol de regulament  care spune sa te exprimi corect in enunturile pe care le faci .

E o conditie a forumului .

asta e stilul lui,de cand a intrat pe forum,e incepator,nu e dranjat de critici,asteapta in mare parte ,solutii direct pe defect,identificarea unor componente sau defecte de catre forum,nu cumva sa se zbata prea mult,a pus poze cu un tv,nu stiu daca e al lui,dar ce era mai important nu a pus poze cu imaginea plina de dungi verticale,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări