bubusmecherul Postat Ianuarie 13, 2024 Partajează Postat Ianuarie 13, 2024 samsung ue46es5505,defect lini pe verticala pe display placa sursa bn44-00502a tecon bn41-01797a placa de baza bn41-01812a mam uita pe yuotube cum se procedeaza cu sckoci izolant pini din plambica,am incercat dar am esuat. daca deconectez pamblica din partea stanga si anume pamblica ce este notata pe tecon FPC-LEFT,am imagine jumatate normala,daca o conectez la loc revine lini,stiti cumva ce trasee trebui intrerupte la pamblica,va rog frumos. o sa fac foto cu imagine tv-ului Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2024 Partajează Postat Ianuarie 13, 2024 Daca ai lipit schoci curata unde a fost lipit ca nu mai fac contact acele traseie si apoi pui un plastic din nailon subtire pe jumatatea aia de panglica si vezi care jumatate este cu probleme , apoi tot izolezi mai putine traseie pana gasesti traseiele ce trebe izolate , succes Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 13, 2024 Partajează Postat Ianuarie 13, 2024 Daca dungile sant pe verticala,poti sa te uiti si la 100 de videoclipuri pe youtube,ca nu.l repari cu scoci alea nu sant decat vise de prim impact cu defecte de display Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 14, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 La 11.08.2023 la 10:23, bubusmecherul a spus: aice este problema la panblica cu liniuta rosie Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 Acum 22 ore, bubusmecherul a spus: mam uita pe yuotube cum se procedeaza cu sckoci izolant pini din plambica,am incercat dar am esuat De unde esti bubule ?? Sincer : la felul in care te exprimi nu prea meriti atentie . Fara suparare , incalci regulat un articol de regulament care spune sa te exprimi corect in enunturile pe care le faci . E o conditie a forumului . Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14, 2024 Partajează Postat Ianuarie 14, 2024 Acum 50 minute, antonvasileeee a spus: De unde esti bubule ?? Sincer : la felul in care te exprimi nu prea meriti atentie . Fara suparare , incalci regulat un articol de regulament care spune sa te exprimi corect in enunturile pe care le faci . E o conditie a forumului . asta e stilul lui,de cand a intrat pe forum,e incepator,nu e dranjat de critici,asteapta in mare parte ,solutii direct pe defect,identificarea unor componente sau defecte de catre forum,nu cumva sa se zbata prea mult,a pus poze cu un tv,nu stiu daca e al lui,dar ce era mai important nu a pus poze cu imaginea plina de dungi verticale, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum