Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum stati cu gramatica ?

Postări Recomandate

ionut120v.Garantat şi pe timpuri f f puțini ingineri care ştiau efectiv să bobineze un motor electric!Cei care se ocupau de treaba asta erau maiştrii,şefii de echipă şi bobinatorii.Ultimii,garantat,nu le aveau cu gramatica,deoarece făceau şcoală profesională şi acolo nivelul era scăzut...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Exact, inginerul trebuie să știe cum funcționează și să-l proiecteze, nu neapărat să-l și bobineze.

Dacă știe și să pună bobinele în ancoșe și să le conecteze fizic, e cel mai tare, dar din ăștia sunt puțini.

Și probabil nu prea găsești din ăștia la noi.Că noi nu prea mai proiectăm motoare, doar facem după proiectul altora...

Dar revenind la subiectul cu gramatica și ortografia, e rușinos să ajungi inginer și să nu fii în stare să scrii sau să vorbești corect.Fiindcă ai trecut prin aceeași școală cu toți și se presupune că ești mai educat decât ceilalți.

Cum bine scria @icar felul în care scrii oglindește educația ta....

Deci străduiți-vă să vă corectați scrisul, măcar când o faceți în public...

Link spre comentariu
27 minutes ago, validae said:

felul în care scrii oglindește educația ta

Nu mereu.
Zicerea corectă cred că este "educația ta se oglindește și în felul în care scrii".
Zic asta pentru că știu pe mulți care au un scris frumos și gramatical dar care exprimă nimic.

Editat de cloudy
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări