CDL Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Bună ziua , Sper sa nu deranjez, de curând am achiziționat 2 basi , incita bass reflex. Întrebarea mea este dacă cunoaște cineva mai multe detalii despre difuzor nu are eticheta sau o serie.... si filtru mi se pare gen prea banal ma gandesc dacă nu este mai ok sa ii adaug un condensator https://postimg.cc/gallery/JL7SDRt Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Dece vrei sa modifici schema? Fiind doar basi sint facuti sa fie folositi cu amplificare separata asa ca filtrul existent ar trebuie sa fie suficient. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Eu nu am inteles din postare daca este vorba despre o singura incinta cu doua difuzoare sau de doua incinte, fiecare cu cate un difuzor. Nici poza nu sew vede f clar, dar pare a fi vb despre doua incinte cu cate un difuzor fiecare. Daca gresesc rog sa fiu corectat. Nu am inteles nici daca se vrea a fi folosite ca woofere sau ca subwoofere, adica cam cat de sus in frecventa se doreste sa fie lasate sa urce difuzoarele. Ce difuzoare sunt este putin probabil sa poate spune cineva cu certitudine. Pt vreun sfat cu privire la functionalitate ar fi util sa le fie masurata Rdc si precizarea unor detalii despre incinte. Si destinatie. Din moment ce exista acel filtru se poate presupune ca incintele se adreseaza unui amplificator care nu contine el filtru activ trece jos. Caz in care adaugarea unui condensator va cobora frecventa de taiere (de fapt mai mult va accentua panta de taiere). Deci are sens doar daca se simte nevoia ca acest lucru sa se intample. Se poate pune ceva in jur de 33-50uF, nepolarizat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum