dadix Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 (editat) Buna ziua . Am de reparat un amplificator model Ta-f333esj (ta f707es ) . Este varianta ce functioneaza la 100V . Functioneaza doar intrarea de CD si directa , care este tot pentru CD . Pe panou in fata becurile functioneaza , cand se face selectia (mai putin cel de la TAPE2 ) . Foarte rar ,sunetul pe canalul din stanga se mai pierde pentru jumate de secunda . Daca e cineva dispus sa faca reparatia si este din Timisoara , astept raspuns . Aparat greu , are 20 kg . Editat Ianuarie 11 de dadix Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Conform schemei am vazut deja un prim suspect, dar eu sint in Iasi. Link spre comentariu
dadix Postat Ianuarie 12 Autor Partajează Postat Ianuarie 12 (editat) @sesebeunde e suspectul , pe ce placa ? Editat Ianuarie 12 de dadix Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 În pozele pe care (nu) le-ai pus....fiindcă sesebe s-a uitat pe net și a intuit un potențial punct slab. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum