Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda universala-SIMPLEX Tv

traianbaiamare

Postări Recomandate

Buna seara. Am gasit prin cutiute aceasta telecomanda, dar nu mai stiu modul de programare.  Acum multi ani  a functionat cu un tv Philips(crt,desigur), facand functiile esentiale,  la altele retin ca facea functii aiurea, care nu corespundeau cu butoanele; e adevarat, nici nu am insistat atunci sa o programez pentru ''enspemii'' de tv, pentru philips isi facea treaba.

Are cineva un manual, sau instructiuni....?  La acea vreme gasisem undeva un manual, dar s-a pierdut .

Ar fi sanse sa lucreze cu un tv smart, din seria LG? Doar asa, de ''amorul artei'', cum se spune, in amintirea vremurilor.

P.S: - poza e luata de pe net, telecomanda in sine nu are pe ea nicio serie, doar ''made in Italy''

Va multumesc.

In poza vad ca nu apare, sub capacul de la baterii are un buton  "Search", accesibil cu un obiect cu varf, sau un degetel ca si al meu :)

simplex_remote.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• traianbaiamare

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări