mircea888 Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Caut un amator de electronica aflat la inceput, cu care sa colaborez. Ideal ar fi sa fie student sau sa doreasca sa urmeze facultatea de Electronica sau Automatica. Scopul este de a da inapoi societatii o parte din ce am primit la randul meu. NU este vorba de angajare sau sa lucreze pentru mine. Doar sa colaboram in proiectele personale, unde pot oferi indrumare, componente, aparatura si nu cer inapoi ceva anume. Doar astept sa-mi ofere si el ajutor la unele din proiectele mele, atunci cand poate. Separat de partea de hobby, pot oferi sprijin/indrumare daca doreste sa urmeze facultatea la UPB sau chiar in vederea angajarii(recomandari, etc). Conditii: Sa locuiasca in Bucuresti si sa aloce timp semnificativ pasiunii pentru electronica (teoretic + practic). Sa fie interesat de electronica aplicata, in special pe domeniile SMPS, audio, microcontrolere, RF, simulare SPICE, layout PCB, etc Va rog lasati mesaj privat daca sunteti interesat sau aveti vreo recomandare. Link spre comentariu
dadix Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Foarte frumos gest . Foarte uman . Felicitari. Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 13 Autor Partajează Postat Ianuarie 13 Multumesc! Sper sa fie de bun augur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum