Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Armare/Dezarmare din telecomanda la o centrala efractie EVO4

Vizitator djmarkro

Postări Recomandate

Vizitator djmarkro

Salutari, am si eu o problema si sper sa primesc un ajutor de la cei de pe forum.Am instalat o centrala de la Paradox, un Digiplex EVO48 si un Magellan MGRTX3 pt a putea arma si dezarma de la telecomanda. Problema e ca sistemul este partitionat in 2, Omu vrea sa armeze/dezarmeze pe rand partitiile de la aceeas telecomanda .... stie cineva daca si cum as putea face chestia asta ?Astept pareri ... :smt024

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

3

• attic

1

Vizitator inginerum

din pacate nu prea se poate facela telecomanda ai urmatoarele optiuni pentru butoane:[0] = Button Disabled [1] = Regular Arm [2] = Stay Arm [3] = Instant Arm [4] = Force Arm [5] = Disarm [6] = Stay/Instant Disarm [7] = Panic 1? (Police) [8] = Panic 2? (Non-Medical)[9] = Panic 3? (Fire)[stay] = Smoke reset[force] = Utility Key 1*[arm] = Utility Key 2*[disarm] = Utility Key 3*[byp] = Utility Key 4*[mem] = Utility Key 5*toate chestiile astea ar trebui sa la gasesti in manualul de la magellanceea ce inseamna ca maxim poti sa faci o armare stay (partiala) pentru zonele perimtrale

Link spre comentariu
Vizitator djmarkro

Merci inginerum asa credeam si eu, dar a venit o alta firma la acel om si zicea ca se poate si atunci am zis sa pun o intrebare pe forum ... poate nu stiu io si se poate arma/dezarma 2 partitii pe rand. :partyman: trebe sa dau o bere :)Daca stiti cum as putea arma/dezarma de la aceeas telecomanda mi-ati fi de mare ajutor.merci inca o data. Salutari

Link spre comentariu

eu am facut asa ceva dar am avut la dispozitie o centrala spectra 1728 si un modul magelan radio dar nu era rtx3 am facut in felul urmator:zona 1 am declarat-o de tip keyswich alocata la partitia 1zona 2 la fel dar alocata la partitia 2pgm1 a fost programat in asa fel incat la apasarea butonului din stanga al telecomenzii prin intermediul unui releu imi actiona zona 1 care arma si dezarma partitia 1pgm2 programat la fel tot cu un releu si actiona zona 2 care arma partitia 2in final butoanele era asa:cel de sus armare generala si 1 si 2cel din stanga armare/dezarmare partitia 1cel din dreapta armare/dezarmare partia 2 cel de jos dezarmare generalamomentan imi bat capul sa renunt la dezarmare generala si sa folosesc butonul de jos la panica dar pana nu testez si paratestez nu pot sa ma duc la client :)am programat evo cu rtx dar nu am avut nevoie de treaba asta dintr`o singura telcomanda... ideea e cred ca merge si pe evoin schimb am incercat alta varianta am facut o telecomanda pentru partitia 1 si alta telecomanda pt partitia 2 dar e cam anapoda...... lenea e mare :)

Link spre comentariu
Vizitator djmarkro

cred ca ai avut un modul MG-RCV3, am pus si eu unul cu un esprit 748 dar nu erau mai multe partitii ... asa ca nu m-am lovit de problema asta :smt021 . Am primit raspuns la intrebarea me de pe forumul de la paradox.com It is not straight forward. You would assign the remote to a user that has access to partition 1 only. So that the remote would arm Partition 1.Then using a Button definition of a Utility Key for the Left button, you would assign an unused PGM to trigger on that utility key pressed. Then that PGM would be connected to an Input to be defined as a Keyswitch for Partition 2.The PGM needs to trigger for 1 second and the keyswitch would be momentary so that each time you press the left button, the partition status toggles from Armed to DisarmedMie nu mi-ar fi trecut prin cap chestia cu keyswich-ul :p oricum merci de raspunsuri :) Care va mai stiti la sisteme de alarma lasati un ID de yahoo mess poate mai povestim Salutari

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări