eltranzistore Postat Ianuarie 8, 2024 Partajează Postat Ianuarie 8, 2024 Salutare , doresc sa imi cumpar o freza in micul atelier cu care sa pot freza inox , alama , cupru , titan , aluminiu nu neaparat cu viteze ametitoare dar doresc sa pot freza si inox si titan neaparat . Sa aibe axe liniare si suruburi cu bile , schimbare scule rapid si sa fie noua cu garantie Ca si conditii ar fii sa fie la 220 si nu extrem de mare si grea , preferabil un bench top Eu mam gandit la un Wabeco CC-F1410 LF hs PROFI bugetul ar fii intr 12 si 14 mii de euro , voi ce recomandari ati avea la bugetul asta ? Link spre comentariu
eltranzistore Postat Februarie 24, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2024 Nimeni nici o parere ? Link spre comentariu
gigimargaus Postat Februarie 24, 2024 Partajează Postat Februarie 24, 2024 Sunt si eu curios. Daca gasesti CNC si freze sa prelucreze TITAN anunta-ma si pe mine. Te rog. Spor! Link spre comentariu
eltranzistore Postat Martie 15, 2024 Autor Partajează Postat Martie 15, 2024 On 2/24/2024 at 11:50 PM, gigimargaus said: Sunt si eu curios. Daca gasesti CNC si freze sa prelucreze TITAN anunta-ma si pe mine. Te rog. Spor! SIgur sunt , doar ca nu stiu daca le pretul acesta Link spre comentariu
znecula Postat Aprilie 5, 2024 Partajează Postat Aprilie 5, 2024 Cauta pe fb pe Radu Sandovici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum