validae Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Am făcut si mai complicat de atâta în aer, dar eu le ,,chitesc,, frumos una peste alta, nu răsfirate așa.Când utilizez integrate, le ridic picioarele orizontal si piesele auxiliare le stratific de o parte și alta a capsulei integratului. Păcat că nu am și poze...ar fi interesant fost de văzut Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 1 oră în urmă, Blacksmith a spus: Uitati aici hobby... Si voi tot asa lipiti smd-urile in aer ? Nu. Pe o bucata de tabla zincata. ;-) Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Mamă, așa le făceam în urmă cu 35 de ani când mă chinuia talentul. Mai mult cu piese scoase din tot felul de placi găsite și pe la ghena de gunoi. Parcă era frumos când și funcționau din prima. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 (editat) Acum 2 ore, cdinu332 a spus: Mai mult cu piese scoase din tot felul de placi găsite și pe la ghena de gunoi. Exact asa faceam si eu ! Le cumparam de la un boschetar care era angajat sa imi aduca placi de prin gunoi, ca doar nu era sa ma duc eu sa caut... Acum, deh... am mai evoluat si noi. Ne aduce curierul la scara piese noi noute... Tocmai ce le-am primit. Tineti-va bine, ca ma apuc de lipit... ! Editat Ianuarie 17, 2024 de Blacksmith Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Ăla e pistolul pt sarbatori, sau de zi cu zi? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 E Unicul, The One and only....The mosfet burner. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Este "The One and Only" ! Sintem impreuna de la inceputul carierei... Si sintem de nedespartit. Il asteapta o misiune grea de data asta... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Hap, MOS-FET-ul Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Parca seamana cu un Wen din anii '70 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 De departe doar.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 1 oră în urmă, validae a spus: De departe doar.... Și din profil... Acum 1 oră, Blacksmith a spus: Sintem impreuna de la inceputul carierei... Si sintem de nedespartit. Înseamnă că atât mai mult, merită o carcasă nouă...In cel mai rău caz, imprimantă 3D dacă nu găsești de gata. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Nici al meu nu arată prea bine. O chestie nu înțeleg la pistolul ăsta de lipit, periodic se aruncă în cap de pe masă. Așa a fost proiectat? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Eu pe cel de la serviciu îl învelisem în plăci de polistiren din ăla flexibil, buretos.Peste alea era bandajat frumos cu bandă neagră. Cădea pe ciment din orice poziție fără grețuri...dar avea totuși un aspect rezonabil pe dinafară. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 37 minute, cdinu332 a spus: Nici al meu nu arată prea bine. O chestie nu înțeleg la pistolul ăsta de lipit, periodic se aruncă în cap de pe masă. Așa a fost proiectat? Numai cand nu ai carcasă de schimb. Ale mele erau mereu lipite cu poxipol, banda din fibra de sticla, sau bandajate cu banda pvc. Asta până am cumpărat câteva seturi si am schimbat la toate carcase noi, bașca am ramas si cu rezerve. Am prins la preț de mocaciune si am luat 10 seturi, dar neprelucrate. De atunci parcă a disparut subit si dorinta de a se arunca in cap de pe masă. Se verifica legea lui Murphy conform careia, piesa care o ai de rezerva nu se strică niciodată Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 17, 2024 Partajează Postat Ianuarie 17, 2024 Am luat iar letconul sa lipesc si iar am dat cu el de pamant dupa prima lipitura... Nu se poate, frate ! Nu pot sa lipesc cu o asemenea idiotenie. Cred ca are si varful prea gros pentru smd-uri. Dar nu e numai asta. Am pus prima data fludor pe pad, apoi am pus piesa si am pus fierul pe terminal. Iese un kkt... Parca zici ca e lipitura la rece. Si tija aia a letconului e prea lunga si nu am nici o precizie... Dar problema principala e ca nu am cum sa-i pun sacaz... Cred ca de asta iese ca dracu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum