Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Starea electronistilor amatori in Romania

Badman

Postări Recomandate

Citat

comanda de 250 lei la Dried Fruits, de unde ma aprovizionez in fiecare luna => mai raman 750 lei.

Din cei 750 de lei ai cumparat:

laptop OLED de 3000 lei

SSD Samsung 2TB de 1000 lei

NAS-ul la care lucrez cred ca am bagat vreo 3000 lei 

deci ar iesi bugetul pe vreo 9 luni si ceva si atunci ce mai pui deoparte??? 

Cred ca afirmatia:

Acum 12 ore, Blacksmith a spus:

Eu am venit cat jumatate din salariul minim si, dupa ce imi cumpar cele mai bune componente electronice, imi mai ramane sa pun si bani deoparte... 

nu este reala. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

25

• cdinu332

22

• merck

16

• Blacksmith

13

Top autori în acest subiect

Acum 17 ore, BRANCA a spus:

Am cunoscut de curând un chirurg de elită din Bucureşti.Are 3 copii şi munceşte nonstop.Aia însemnând că e şi sâmbăta şi duminica la muncă!Cam ce hobby şi-ar putea permite dacă are toată săptămâna ocupată??

Rebus ...Sudoku....stiu si eu un chirurg,testa patul din camera de garda cu asistente tinere si practicante....pe una a si lasat -o gravida....

Cine are ca hobby electronica ...nu se plictiseste....invata lucruri noi.....si se bucura cand e gata ceva....functioneaza....

Am un prieten ,bobinator motoare....de la servici merge acasa ,sta in fotoliu ,se uita la TV ,bea cate 1-2 beri ,se cearta cu nevasta,mai mangaie catelul....asta de zeci de ani....

Link spre comentariu
Acum 28 minute, merck a spus:

Cred ca afirmatia nu este reala

Poti sa crezi ce vrei... La ce mi-ar folosi sa inventez lucrui pe aici ?

Eu am cautat pe google cat e salariul minim si cica e 3000 lei. Deci jumatate vine 1500 lei.

Nu am cumparat toate cele enumerate intr-o singura luna, ci asa... in timp. 

Editat de Blacksmith
Link spre comentariu
Acum 15 minute, Усилитель a spus:

Rebus ...Sudoku....stiu si eu un chirurg,testa patul din camera de garda cu asistente tinere si practicante....pe una a si lasat -o gravida....

Deci a reușit până la urmă. Ce înseamnă să fii perseverent... Daca ii ieșea din prima, avea să se limiteze la rebus. 

Acum 9 minute, Blacksmith a spus:

Eu am cautat pe google cat e salariul minim si cica e 3000 lei. Deci jumatate vine 1500 lei.

Noi ca noi, dar să nu citească ANAF ul amănuntele astea...sigur vor deveni curioși. Nu de altceva, dar să publice rețeta :rade:

Altfel, imi aduc aminte de Videanu, care a zis ca nu bea, nu fumează si uite așa s-a trezit cu ditai domeniul cu viloaie in mijloc. Bulangiul nu a vrut să ne zică mai mult, dar nici ANAF ul nu l-a intrebat nimic. 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Blacksmith a spus:

Nu am cumparat toate cele enumerate intr-o singura luna, ci asa... in timp. 

BRUT este 3300 lei, NET este 2079 lei.

Dar ce comenzi ai dat pentru piese, ca laptopul sau SSD-ul eu nu le includ la hobby electronica. 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, doru3160 a spus:

Altfel, imi aduc aminte de Videanu, care a zis ca nu bea, nu fumează si uite așa s-a trezit cu ditai domeniul cu viloaie in mijloc.

Pai pwla mea nici eu nu beau, nu fumez, nu consum cafea si am aproape acelasi prenume ca bulangiul si n-am nici macar domeniul nu mai zic de viloaie! Oare e-ul ala in plus la prenume (Adriean) sa fi fost spilul??? 

Ori comenzile la mouser si tme sa imi fi terminat averea si nu stiu eu???

Link spre comentariu

Cand ai bani, poți să faci economie. Cand nu ai, poți doar să vorbești despre asta.

Dacă nu ai excedent de fonduri, nu poți susține un hoby. Să umbli rupt in cur si cu burta lipita de spinare, ca să finanțezi un hoby, aia nu mai e o socoteală. E exact ca ăia care isi cumpără mașină bengoasa, să moară dujmanii de ciudă, dar nu au bani de benzină. 

Cine reușește să împace și capra și varza, tot respectul. 

Link spre comentariu

La mine nu mai e hobby, electronica a devenit profesie de mai bine de 15 ani, timp în care am avut parte de suficiente provocări şi realizări, inclusiv un patent aprobat în mai puţin de o săptămînă. Aşadar, pe lista de hobby-uri au mai rămas următoarele: mersul pe munte, condusul spontan pe unde mi se năzăreşte, bicicleta, tirul cu arme de foc, cititul, chitara, mecanica auto şi gătitul.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, ratza a spus:

La mine nu mai e hobby, electronica a devenit profesie de mai bine de 15 ani

Ok dar iti mai aduce placere, satisfactie, pasiune sau a devenit servici/scârbici?

Link spre comentariu
Acum 36 minute, doru3160 a spus:

Să umbli rupt in cur si cu burta lipita de spinare, ca să finanțezi un hoby, aia nu mai e o socoteală.

Tocmai am zis mai sus ca mananc numai bunatati...

Dar cred ca nu la mine te refereai...

Link spre comentariu
Acum 43 minute, merck a spus:

Ok dar iti mai aduce placere, satisfactie, pasiune sau a devenit servici/scârbici?

orice realizare proprie iti aduce placere daca-ti place ce faci. Crezi ca daca rezolvi problemele tehnice ale altora care te si platesc nu ofera staisfactie? Ok te mai enervezi mai faci cate un compromis ti se mai ineaca corabiile la cate un proiect dar uitandu-te inapoi daca poti spune ca daca ar fi sa incepi din nou ai face acelasi lucru (ma refer la legerile mari) atunci esti OK.

Avantajul e ca daca devii bun in cariera succesul incepe sa te caute pe tine nu tu pe el.

RR

Link spre comentariu
Acum 4 ore, merck a spus:

Evident că-mi place, altfel schimbam locul de muncă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări