simson Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Vand ce se vede in poze, o bestie mica dar extrem de puternic. Midbas cu diametru de 16cm cu fs=120Hz.Pret 150lei sau schimb pe traf retea radio MODERN, sau/si carcasa frumoasa acelasi radio. Scala radio Modern 80lei cu transport sau 40lei la ridicare personala. La toate se adauga posta sau curier. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Am eu transformator de Modern...pot schimba pe difuzoare.... Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 6 Autor Partajează Postat Ianuarie 6 Rog poze cu transformatorul de retea, aici pe forum. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Ia ceva timp sa scot radioul din "stiva " de 40 buc...scos trafu etc... Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 7 Autor Partajează Postat Ianuarie 7 Nu-i problema...daca radioul are carcasa cat de cat buna, m-ar interesa asa complect si nu te mai complici cu demontat. Pe urma ne intelegem. Link spre comentariu
florinmar Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Am eu carcasa scala traf și scala Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 7 Autor Partajează Postat Ianuarie 7 Acum 3 ore, florinmar a spus: Am eu carcasa scala traf și scala Pai va rog poze cu radioul Modern, vreau o cutie frumoasa sa nu am treaba cu reparat. Important si traful de retea. Pozele sa fie din mai multe pozitii . Astept si de la colegul cu nume chirilic sa vad poze cu radio si care e mai frumos colaboram.Am 3 sasiuri de Modern fara tr. retea si cutiile deja pe foc.As vrea sa pun in functie unu din nostalgia anilor de copilarie . Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 9 Autor Partajează Postat Ianuarie 9 VINDUTE se poate inchide. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate