Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dfuzor+scala radio Modern

simson

Postări Recomandate

Vand ce se vede in poze, o bestie mica dar extrem de puternic. Midbas cu diametru de 16cm cu fs=120Hz.Pret 150lei sau schimb pe traf retea radio MODERN, sau/si 535087335_Difuria.thumb.jpg.1ab760fbe0c750209d2522323f1cc44f.jpg1115341519_difurib.thumb.jpg.244f26aadbd41f4054c0b88350b27dff.jpgScala.thumb.jpg.7537a9e80ee8bdd8dcc21221b002d68e.jpgcarcasa frumoasa acelasi radio.

Scala radio Modern 80lei cu transport sau 40lei la ridicare personala.

La toate se adauga posta sau curier.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• simson

5

• Усилитель

2

• florinmar

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu-i problema...daca radioul are carcasa cat de cat buna, m-ar interesa asa complect si nu te mai complici cu demontat. Pe urma ne intelegem.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, florinmar a spus:

Am eu carcasa scala traf și scala

Pai va rog poze cu radioul Modern, vreau o cutie frumoasa sa nu am treaba cu reparat. Important si traful de retea. Pozele sa fie din mai multe pozitii . Astept si de la colegul cu nume chirilic sa vad poze cu radio si care e mai frumos colaboram.Am 3 sasiuri de Modern fara tr. retea si cutiile deja pe foc.As vrea sa pun in functie unu din nostalgia anilor de copilarie .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări