simson Postat Ianuarie 6, 2024 Partajează Postat Ianuarie 6, 2024 Vand ce se vede in poze, o bestie mica dar extrem de puternic. Midbas cu diametru de 16cm cu fs=120Hz.Pret 150lei sau schimb pe traf retea radio MODERN, sau/si carcasa frumoasa acelasi radio. Scala radio Modern 80lei cu transport sau 40lei la ridicare personala. La toate se adauga posta sau curier. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 6, 2024 Partajează Postat Ianuarie 6, 2024 Am eu transformator de Modern...pot schimba pe difuzoare.... Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 6, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2024 Rog poze cu transformatorul de retea, aici pe forum. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 6, 2024 Partajează Postat Ianuarie 6, 2024 Ia ceva timp sa scot radioul din "stiva " de 40 buc...scos trafu etc... Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 7, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2024 Nu-i problema...daca radioul are carcasa cat de cat buna, m-ar interesa asa complect si nu te mai complici cu demontat. Pe urma ne intelegem. Link spre comentariu
florinmar Postat Ianuarie 7, 2024 Partajează Postat Ianuarie 7, 2024 Am eu carcasa scala traf și scala Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 7, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2024 Acum 3 ore, florinmar a spus: Am eu carcasa scala traf și scala Pai va rog poze cu radioul Modern, vreau o cutie frumoasa sa nu am treaba cu reparat. Important si traful de retea. Pozele sa fie din mai multe pozitii . Astept si de la colegul cu nume chirilic sa vad poze cu radio si care e mai frumos colaboram.Am 3 sasiuri de Modern fara tr. retea si cutiile deja pe foc.As vrea sa pun in functie unu din nostalgia anilor de copilarie . Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 9, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2024 VINDUTE se poate inchide. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate