danipasc Postat Februarie 6 Autor Partajează Postat Februarie 6 Pt alta cantitate decat 100 gr va rog sa ma contactati. Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 7-9 Feb. livrare gratuita. Tot in perioada aceasta se face discount de la doua role in sus sau bobina de la 200 grame in sus. Contactati-ma. Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Azi inca mai beneficiati de livrare gratuita. Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 19 Autor Partajează Postat Februarie 19 100 Grame = 30 de lei - Transport Gratuit !! Pentru alte cantitati si comenzi va rog sa ma contactati pe mesagerie. Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 20 Autor Partajează Postat Februarie 20 100 Grame = 30 de lei - Transport Gratuit !! Pentru alte cantitati si comenzi va rog sa ma contactati pe mesagerie. Link spre comentariu
floob Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Am primit coletul cu fludor, totul este în regulă. Mulțumesc mult și toate cele bune! Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 21 Autor Partajează Postat Februarie 21 Acum 30 minute, floob a spus: Am primit coletul cu fludor, totul este în regulă. Mulțumesc mult și toate cele bune! Sa-l folositi sanatos si cu spor ! Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 Valabil ! Se trimite la 100 de grame sau la cantitatea ceruta. Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 valabil - 100 gr - 30 lei Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Azi am primit coletul ,fludor de calitate ,user serios ,recomand ... Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 27 Autor Partajează Postat Februarie 27 valabil - 100 gr - 30 lei Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 29 Autor Partajează Postat Februarie 29 Cumparati azi cu transport gratuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate