Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conversia unei imprimante, pentru a tipari direct pe cablaje

cosmin_cosmin_1

Postări Recomandate

capetele de printare ale batranei mele bjc2000 ?i-au cam dat duhul... (altfel decât "zebr?" nu-mi scoate printurile...)m? gândesc s? încerc modificarea asta, c? n-am ce pierde... oricum trebuie s? cump?r o imprimant? 9... :smt017 (p.s.: am pus mânu?a pe manualele de service ale unui num?r m?ri?or de imprimante, din diverse genera?ii, ?i având la baz? diverse tehnologii, aka ink, laser, ?i alte alea... cineva interesat??? :snakeman: )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

4

• MifTy

3

• Swat Cat

2

• cosmin_cosmin_1

2

m? gândeam c? poate am noroc, ?i pot monta capete de epson... ?i s? modific traseul hârtiei exclusiv pe orizontal?...sigur, ?anse mari s? nu ob?in nimic util, dar n-am ce pierde.@ghimpe - am s? încerc întâi ce mi-ai sugerat pe pm... dac? tot nu merge, m? apuc de modding de imprimante!! :smt005

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator trioda

capetele de printare ale batranei mele bjc2000 ?i-au cam dat duhul... (altfel decât "zebr?" nu-mi scoate printurile...)m? gândesc s? încerc modificarea asta, c? n-am ce pierde... oricum trebuie s? cump?r o imprimant? 9... :smt017 (p.s.: am pus mânu?a pe manualele de service ale unui num?r m?ri?or de imprimante, din diverse genera?ii, ?i având la baz? diverse tehnologii, aka ink, laser, ?i alte alea... cineva interesat??? :snakeman: )

Salut!Am si eu nevoie de manuale service de copiatoare, poti sa-mi dai si mie?de unde sa iau,cit costa,mi-ar prinde bine un mic ajutor! Multumesc,
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări