Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MAVO 35 cu Varta ultra lithium aa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu merită investiția intr-o astfel de baterie. Chiar dacă unora le pute, eu inca il păstrez activ pe al meu, și o baterie de calitate, la cât de puțin îl folosesc, ține câțiva ani. Am și uitat când am montat-o pe ultima. De curiozitate, cat costă bateria recomandata? N-am chef să caut pe net. 

Link spre comentariu

Cam 12 Lei, dar vin în blistere de două sau patru...

Referitor la utilizarea analogicelor, sunt încă utile pentru cine le mai are.Câteodată rezistența mare de intrare le face aproape imposibil de utilizat în medii ,,zgomotoase,, electric pe digitale....

Link spre comentariu

Da, nu ar fi cine stie ce avere, dar chiar nu am de ce mă plânge de autonomia celor identice cu originalul. Mai ales că acum ai de unde alege, și majoritatea nici nu curg, cum o făceau cele din trecut. Din aceleași motive are și al meu locul lui pe masă. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, validae a spus:

Referitor la utilizarea analogicelor, sunt încă utile pentru cine le mai are.Câteodată rezistența mare de intrare le face aproape imposibil de utilizat în medii ,,zgomotoase,, electric pe digitale....

Pentru asta s-au inventat cele cu low Z, nu exista aparat digital care sa nu poata inlocui analogicul.

Analogicele sunt utile, de colectie, etc pentru cine le are si inca le vrea.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Marele Savant a spus:

Sa stiti ca electricienii nu din cauza ca nu pot sa utilizeze un multimetru, folosesc lampa de control cu doua becuri incandescente inseriate! iar de aparate cu low Z, multi cred ca nici nu au auzit.

Lampa de control într-o instalație electrica nu "minte"... 

De aparate de măsură low Z am auzit, nu au auzit patronii, directorul, până atunci folosim lampa, și multimetrul digital... 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

cele digitale chiar true RMS nu merg bine in mediu zgomotos mai ales daca zgomotul e pe modul comun , adica intre circuitul unde se masoara si pamant, toate circuitele cu surse in comutatie mai ales surse de putere cum sunt sistemele fotovoltaice au problema asta, sa pot masura cu digitalul il pun pe o tabla legata la masa circuitului in care masor altfel nu merge, pot fi si lo z, nu rezolva in totalitate problema.

bateria ultralithium merge si acum reglajul s-a pastrat, totusi s-ar putea sa fie tzapa, in sensul ca la mouse a tinut o luna, nu cred ca are 2900 mAh cum se lauda, am pus alta la fel sa vedem cat tine asta, daca se repeta problema nu o mai recomand.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 11.02.2024 la 12:38, ionut120v a spus:

cele digitale chiar true RMS nu merg bine in mediu zgomotos mai ales daca zgomotul e pe modul comun , adica intre circuitul unde se masoara si pamant, toate circuitele cu surse in comutatie mai ales surse de putere cum sunt sistemele fotovoltaice au problema asta, sa pot masura cu digitalul il pun pe o tabla legata la masa circuitului in care masor altfel nu merge, pot fi si lo z, nu rezolva in totalitate problema.

bateria ultralithium merge si acum reglajul s-a pastrat, totusi s-ar putea sa fie tzapa, in sensul ca la mouse a tinut o luna, nu cred ca are 2900 mAh cum se lauda, am pus alta la fel sa vedem cat tine asta, daca se repeta problema nu o mai recomand.

Foarte tare...la un mouse Logitech M185 pun un element AA de la Lidl(alcalina banala) si tine 1 an si jumatate...e clar ca mouse-ul Dvs. e defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări