ionut120v Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 https://www.anglia-live.com/ProductFocus/pdf/Varta_6106101501.pdf masoara foarte bine pe ohm x1 cu cu o baterie, pentru rezultate mai bune se pot pune 2 in paralel, este mai buna decat bateria zinc carbon format D, are tensiunea ceva mai mare si rezistenta interna apropiata, este usor de adus la zero si reglajul se pastreaza. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Vremea mavo 35 a apus de mult timp. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Nu merită investiția intr-o astfel de baterie. Chiar dacă unora le pute, eu inca il păstrez activ pe al meu, și o baterie de calitate, la cât de puțin îl folosesc, ține câțiva ani. Am și uitat când am montat-o pe ultima. De curiozitate, cat costă bateria recomandata? N-am chef să caut pe net. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Cam 12 Lei, dar vin în blistere de două sau patru... Referitor la utilizarea analogicelor, sunt încă utile pentru cine le mai are.Câteodată rezistența mare de intrare le face aproape imposibil de utilizat în medii ,,zgomotoase,, electric pe digitale.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Da, nu ar fi cine stie ce avere, dar chiar nu am de ce mă plânge de autonomia celor identice cu originalul. Mai ales că acum ai de unde alege, și majoritatea nici nu curg, cum o făceau cele din trecut. Din aceleași motive are și al meu locul lui pe masă. Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 2 ore, validae a spus: Referitor la utilizarea analogicelor, sunt încă utile pentru cine le mai are.Câteodată rezistența mare de intrare le face aproape imposibil de utilizat în medii ,,zgomotoase,, electric pe digitale.... Pentru asta s-au inventat cele cu low Z, nu exista aparat digital care sa nu poata inlocui analogicul. Analogicele sunt utile, de colectie, etc pentru cine le are si inca le vrea. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Sa stiti ca electricienii nu din cauza ca nu pot sa utilizeze un multimetru, folosesc lampa de control cu doua becuri incandescente inseriate! iar de aparate cu low Z, multi cred ca nici nu au auzit. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Acum 11 ore, Marele Savant a spus: Sa stiti ca electricienii nu din cauza ca nu pot sa utilizeze un multimetru, folosesc lampa de control cu doua becuri incandescente inseriate! iar de aparate cu low Z, multi cred ca nici nu au auzit. Lampa de control într-o instalație electrica nu "minte"... De aparate de măsură low Z am auzit, nu au auzit patronii, directorul, până atunci folosim lampa, și multimetrul digital... Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 cele digitale chiar true RMS nu merg bine in mediu zgomotos mai ales daca zgomotul e pe modul comun , adica intre circuitul unde se masoara si pamant, toate circuitele cu surse in comutatie mai ales surse de putere cum sunt sistemele fotovoltaice au problema asta, sa pot masura cu digitalul il pun pe o tabla legata la masa circuitului in care masor altfel nu merge, pot fi si lo z, nu rezolva in totalitate problema. bateria ultralithium merge si acum reglajul s-a pastrat, totusi s-ar putea sa fie tzapa, in sensul ca la mouse a tinut o luna, nu cred ca are 2900 mAh cum se lauda, am pus alta la fel sa vedem cat tine asta, daca se repeta problema nu o mai recomand. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Nu curg bateriile mai nou??Am avut Varta care a curs şi a lăsat şi reziduuri pe contacte! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Norocosule... Le-ai gasit pe cele care curg. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 La 11.02.2024 la 12:38, ionut120v a spus: cele digitale chiar true RMS nu merg bine in mediu zgomotos mai ales daca zgomotul e pe modul comun , adica intre circuitul unde se masoara si pamant, toate circuitele cu surse in comutatie mai ales surse de putere cum sunt sistemele fotovoltaice au problema asta, sa pot masura cu digitalul il pun pe o tabla legata la masa circuitului in care masor altfel nu merge, pot fi si lo z, nu rezolva in totalitate problema. bateria ultralithium merge si acum reglajul s-a pastrat, totusi s-ar putea sa fie tzapa, in sensul ca la mouse a tinut o luna, nu cred ca are 2900 mAh cum se lauda, am pus alta la fel sa vedem cat tine asta, daca se repeta problema nu o mai recomand. Foarte tare...la un mouse Logitech M185 pun un element AA de la Lidl(alcalina banala) si tine 1 an si jumatate...e clar ca mouse-ul Dvs. e defect. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Acumulatorii pot avea autodescarcare foarte mare unii dintre ei . Mai bune sunt bateriile obișnuite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum