Marele Savant Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Acum 6 ore, antemir a spus: După logica asta se poate susține teza de doctorat înaintea grădiniței/școlii generale. Că le-o face luzărul și pe ălea. da, e cam tot aia! Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Ce zice telefonul pt anul trecut si ianuarie 2024 Link spre comentariu
cmariuss Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 (editat) 2023 - mers pe jos. 1.980.000 pași 1430km. Cu bicicleta (cursiera) , pana acum cativa ani făceam ture de 150km -180km (vara). Editat Ianuarie 12 de cmariuss Link spre comentariu
Elservius Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 (editat) Asta înseamnă o medie de peste 4 km zilnic... Mă refer la mersul pe jos. P.S. Lungimea unui pas aproape 80 cm; ăsta nu este mers lejer, de simplă plimbare. Editat Ianuarie 12 de Elservius Completare Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 La mersul pe jos nu e inregistrat corect. Cred ca se coreleaza cumva cu pozitia pe harta. Poate fac 18km/zi cand ma invart zi lumina prin curte. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 13 Partajează Postat Ianuarie 13 Da prin zapada nu mergeti? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 13 Partajează Postat Ianuarie 13 Am fost miercuri la Suceava. Slab cu zapada, bun de tot cu minus n grade. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 https://www.ziuadevest.ro/aem-timisoara-s-a-inchis-cei-aproximativ-500-de-angajati-nu-mai-pot-intra-in-fabrica-iar-salariile-sunt-neplatite-de-4-luni-video/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Așa s-a dat de pământ cu toată industria ce putea functiona încă la noi. Dar ce poti să zici când cozile de topor imediat ți-o taie că producem de toate mai mult ca in 89 si industrie nu înseamnă fum si furnale. Probabil ca și furnalele de la AEM deranjau concurența. Noroc cu pib ul care tot crește din te miri ce, si noi o ducem din ce in ce mai bine, la caiet, pe datorie. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Dar ce poti să zici când cozile de topor imediat ți-o taie că producem de toate mai mult ca in 89 si industrie nu înseamnă fum si furnale. Da, dar plange dupa fumul care nu-l mai scot termocentralele care ard carbune ! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Scot ăștia de la OMV fum destul, la rafinaria Brazi. A fost o săptămână în care abia respirai iar ăia de la mediu spuneau că datele sunt în parametri. Periodic se întâmplă asta la Ploiești. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Dar macar stati cu fundul pe petrol... Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Acum 3 ore, Усилитель a spus: https://www.ziuadevest.ro/aem-timisoara-s-a-inchis-cei-aproximativ-500-de-angajati-nu-mai-pot-intra-in-fabrica-iar-salariile-sunt-neplatite-de-4-luni-video/ Trist! Asta se întâmplă când autoritățile statului român sunt de fapt autoritățile grupurilor infracționale. @cdinu332 doar nu vrei sa le dea amendă ălora de la OMV. Papagalii de la mediu, unii dintre ei cu mașini de nu și le permit in 50 de ani de muncă, amendează firmele mici pentru că nu au pus o etichetă pe produsele de import. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Ce fum scoate OMV-ul la Brazi?? Iar cu DIICOT şi AEM ce să mai zicem?"Specialii" sunt "speciali" şi nici dracu' nu-i întreabă ce fac!Când s-a pus problema răspunderii magistraților au sărit toți în sus până la Brusel!! Ieri am văzut-o pe Ana Blandiana la TVR plângându-se de justiția RO care deşi ia bani nu-şi face treaba!Spunea:"n-am să înțeleg niciodată de ce un absolvent la drept trebuie să ia mai mulți bani decât un profesor de română"!...Nici eu nu înțeleg de ce am creat o nouă clasă de exploatatori,dar de,e "democrație şi libertate"!... Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Acum 26 minute, Stefan a spus: amendează firmele mici pentru că nu au pus o etichetă pe produsele de import. Firma mica de materiale de constructii a fost amendata de Protectia consumatorului pt ca nu avea termen de valabilitate la....nisip..... Link spre comentariu
Postări Recomandate