Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subiect de măcinat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Așa s-a dat de pământ cu toată industria ce putea functiona încă la noi. Dar ce poti să zici când cozile de topor imediat ți-o taie că producem de toate mai mult ca in 89 si industrie nu înseamnă fum si furnale. Probabil ca și furnalele de la AEM deranjau concurența. Noroc cu pib ul care tot crește din te miri ce, si noi o ducem din ce in ce mai bine, la caiet, pe datorie. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, doru3160 a spus:

Dar ce poti să zici când cozile de topor imediat ți-o taie că producem de toate mai mult ca in 89 si industrie nu înseamnă fum si furnale. 

Da, dar plange dupa fumul care nu-l mai scot termocentralele care ard carbune :57!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Усилитель a spus:

Trist! 

Asta se întâmplă când autoritățile statului român sunt de fapt autoritățile grupurilor infracționale.

@cdinu332 doar nu vrei sa le dea amendă ălora de la OMV. Papagalii de la mediu, unii dintre ei cu mașini de nu și le permit in 50 de ani de muncă, amendează firmele mici pentru că nu au pus o etichetă pe produsele de import.

Link spre comentariu

Ce fum scoate OMV-ul la Brazi??

Iar cu DIICOT şi AEM ce să mai zicem?"Specialii" sunt "speciali" şi nici dracu' nu-i întreabă ce fac!Când s-a pus problema răspunderii magistraților au sărit toți în sus până la Brusel!!

Ieri am văzut-o pe Ana Blandiana la TVR plângându-se de justiția RO care deşi ia bani nu-şi face treaba!Spunea:"n-am să înțeleg niciodată de ce un absolvent la drept trebuie să ia mai mulți bani decât un profesor de română"!...Nici eu nu înțeleg de ce am creat o nouă clasă de exploatatori,dar de,e "democrație şi libertate"!...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări