Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subiect de măcinat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

merck.Aia cu Loganul blocat poate avea o explicație simplă de tot,Roverul a parcat mai târziu!Evident că e plauzibilă şi chestia că "se ştie" a cui e maşina...

Da tot mai slabă chestia decât parcatul lui Tutilescu jr. pe zebră în buricul târgului la Severin,cu avariile puse,ca să-şi ia țigări!Asta cu curcanii aflați în zonă!!Probabil îi păzeau maşina!:rade:

Link spre comentariu

Cred ca verifica cine iese din Schenghen, ca n-au incredere in ai nostri. Doar si in Austria daca vrei sa iesi spre Africa te verifica. Cred. Se dau si ei ingrijorati de ochii lumii. Ca altfel zboara infractorul din Austria in Romania si de aici unde vrea.

Povesti de ochii lumii oricum.

Link spre comentariu

Nu, pe austrieci ii intereseaza cine intra in Schengen. Anul trecut in aeroport la Viena am prins un "filtru" facut la un avion din Grecia. Turistii din avionul grecesc, erau deranjati (pe buna dreptate de politia de frontiera) ca li se cerea sa arate un act de identitate in tunelul de la avion la terminal. Personal, de oftica am facut cateva poze cu blitz (sa se vada ca fac poze) pentru ca mi s-a parut marlaneala sa verifici la sosire un avion care vine din spatiul Schengen. La plecarea de pe aeroportul din Viena spre orice destinatie Schengen nu este verficat nici un act de identitate! Doar biletul de avion este scanat la poarta de imbarcare si la revedere! Altfel spus: baieti de plecat puteti pleca fara probleme din Austria oriunde vreti in spatiul Schengen! Noi va uram drum bun!

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

şi chestia că "se ştie" a cui e maşina...

Se stie... 

Eu cand am condus masina ''cuiva'' o puteam parca in mijlocul bulevardului. Ma rugau doar sa o mut de acolo.

Am patit de multe ori sa-mi blocheze roata cand eram cu masina mea. In acelasi loc, cu alta masina, nu m-a blocat niciodata. Taximeetristii dau imediat cu ciocul si paznicii de prin zona. Asa merge treaba.

Acum or mai avea si camere prin centru.

Chiar si pe strada aia am parcat, ca nu gaseai loc de parcare pana sa construiasca una etajata.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, antemir a spus:

Deci Abramburica și analfabeții ăia din parlamentul României au fost niște vizionari când au propus intratul la faculate fără BAC și înființarea universițăților de învâțământ pe bază de CI în termenul de valabilitate.

de fapt propunerea a fost sa poata urma anul intai si sa mai dea bacul in anul urmator, daca-l pica si atunci, a pierdut un an degeaba! nu a fost nici un moment vorba ca sa se urmeze intreaga etapa de invatamint superior fara bac. Dar, sigur, suna mai frumos versiunea romantata!

Link spre comentariu

Orice regula si orice element care aducea performanta se elimina pt ca se simte careva discriminat sau prea lenes ca sa fie pus la treaba.

De aia nu mai avem rezultatele de mai demult.

Se spunea ca invatamantul era prost ca se baza pe memorare nu pe munca.

Era si multa munca, nu doar memorare, daca dascalul isi dadea interesul.

Dar in ziua de azi dascalul este taxat daca isi da interesul, toata lumea sa ia 10 si asa mai departe.

Mai urmeaza sa incepem cum facultati inutile ca in vest si ne ducem dracului.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări