Administratori Badman Postat Februarie 25 Autor Administratori Partajează Postat Februarie 25 Acum 33 minute, antemir a spus: Nu consider că ce ai postat mai sus sunt cazuri de cenzurare a exprimării. Doar aplicarea unor legi existente. Tot prin legi este instituita cenzura. Daca este lege nu-i cenzura ? Tocmai atunci este cenzura. Vorbiti doar ca sa va dati rotunzi Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 (editat) Te faci ca nu înțelegi, te-ai dat cu rusii. Libertate prost înțeleasă. Nicăieri nu exista libertate absoluta. Nicăieri nu poți sa casapesti oamenii din jurul tău în ideea ca ai libertatea asta. Drepturile tale se termina acolo unde încep ale mele. Ai libertatea sa faci orice dorești atita timp cit acțiunile tale nu au efecte asupra celorlalți influientind libertatea lor. Iar dacă tu ma înjuri atunci, dacă altcineva nu te oprește, eu te pot da în judecata pt calomnie sau ceva similar și atunci intervine legea. Editat Februarie 25 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Acum 5 ore, cdinu332 a spus: Aur este creația serviciilor speciale rusești. , tocmai ce s-a dus capu' partidului la americani sa capete niscai ...informatii. Vuieste presa libera de kkt ce primire a avut acolo. Da, e adevarat fsb-ul l-a trimis acolo. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Cred ca s-a dus tarziu , sau a ajuns tarziu... Nu stiu exact cum sta treaba dar era usa inchisa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Cata rabdare are Vasile.... Link spre comentariu
Postări Recomandate