Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subiect de măcinat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

E pusă pentru "momit"??Să se ia pulsul maselor??

A fost "marea contraofensivă" a unora,terminată cu un fâs!Acu urmăresc altă ofensivă a celorlalți,ce ține de câteva luni.Tam-tam pe bloguri cu "marile" succese...Din când în când mai scapă şi câteva date exacte:"am câştigat 100 m".Păi în ritmul ăsta ne prinde 2050 şi nu fac 100 km!

Mă întreb cât costă în suflete fiecare km de "succes",indiferent cine-l obține...

Link spre comentariu

Ia să vă dau "cereale",că tot vă place să măcinați:

https://www.gandul.ro/actualitate/expertul-criminalist-tudorel-butoi-despre-incendiul-de-la-ferma-dacilor-nimeni-nu-va-putea-vreodata-sa-ma-convinga-ca-nu-e-mana-criminala-20119200

Mă uit că,după cum prevede,procororii lu' peşte s-au cam şi antepronunțat că nu e mãnă criminală...Cum să piardă ei ocazia de a-şi scoate burta la înaintare!

Dacă n-a bătut taifunul pe acolo,mă întreb şi eu,cum naiba au luat toate foc "ca la comandă"?

Nu-mi plac de loc jegurile de ştirişti care,după orice eveniment de genul ăsta,se pun cu acuzațiile pe privați,mai rău ca procororii!Păi bine javrelor,ați făcut sau ați condus vreo afacere?Ştiți cât de greu poți să o pui în practică în RO?Ştiți cum te sug,te taxează,slujbaşii organelor??

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Care știi cum se face pâinea de secară? Am găsit pe net niște rețete de mi-a trecut avântul. 

In pandemie am facut / experimentat o gramada de paini ....toate au iesit bune ...

Faina de secara nu prea se foloseste singura pt ca iese faramicioasa...doar pt diabetici trebuie facuta curat secara...

Cel mai bine iese amestecat cu faina integrala de grau ,sare , drojdie ,ulei masline 100ml ,din acela Pomace ,ultima presa ,nu are gust amar ca virginul ,150ml bere ,2 lingurite piper negru macinat,2 lingurite chimen macinat+ 1 -2 nemacinate.Cateodata am amestecat in aluat si seminte decojite floarea soarelui si dovleac.

TREBUIE bine amestecat preferabil cu o masina etc (.astea la un kil de faina.)

Link spre comentariu
  • Administratori
3 hours ago, BRANCA said:

E pusă pentru "momit"??Să se ia pulsul maselor??

Am vazut ca unii se plictisesc pe forum asa ca subiectul acesta este gandit sa fie unu antistress

Link spre comentariu
Acum 4 ore, BRANCA a spus:

!Păi bine javrelor,ați făcut sau ați condus vreo afacere?Ştiți cât de greu poți să o pui în practică în RO?Ştiți cum te sug,te taxează,slujbaşii organelor??

Cu tot folclorul asta lansat de cei care se pisa cu bolta pe lege, in RO functioneaza zeci de mii de firme, unele de acum 3 decenii!

Link spre comentariu
Acum 6 minute, antemir a spus:

se dădeau șpagi (sau mici 'atenții') pentru orice hărtie aveai nevoie până acum ceva ani.
Era ceva normal să-ți vină de la finanțe și să le pui ceva in buzunar sau în portbagajul de la mașină.
Numai cine nu a avut o firmă prin anii 2000 nu știe cum a fost.
Nici acum nu te apropii de contracte cu statul dacă nu ai ceva relații politice.

Corect! Este  100% adevarat!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări