Administratori Badman Postat Ianuarie 4 Administratori Partajează Postat Ianuarie 4 Vad ca am ascuns subiectele unde sa luat pe aratura... asa ca puteti continua aici Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 E pusă pentru "momit"??Să se ia pulsul maselor?? A fost "marea contraofensivă" a unora,terminată cu un fâs!Acu urmăresc altă ofensivă a celorlalți,ce ține de câteva luni.Tam-tam pe bloguri cu "marile" succese...Din când în când mai scapă şi câteva date exacte:"am câştigat 100 m".Păi în ritmul ăsta ne prinde 2050 şi nu fac 100 km! Mă întreb cât costă în suflete fiecare km de "succes",indiferent cine-l obține... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Noi vrem să măcinăm nește cereale, branca stă la coadă și își macină creierii. ........ Care știi cum se face pâinea de secară? Am găsit pe net niște rețete de mi-a trecut avântul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Ia să vă dau "cereale",că tot vă place să măcinați: https://www.gandul.ro/actualitate/expertul-criminalist-tudorel-butoi-despre-incendiul-de-la-ferma-dacilor-nimeni-nu-va-putea-vreodata-sa-ma-convinga-ca-nu-e-mana-criminala-20119200 Mă uit că,după cum prevede,procororii lu' peşte s-au cam şi antepronunțat că nu e mãnă criminală...Cum să piardă ei ocazia de a-şi scoate burta la înaintare! Dacă n-a bătut taifunul pe acolo,mă întreb şi eu,cum naiba au luat toate foc "ca la comandă"? Nu-mi plac de loc jegurile de ştirişti care,după orice eveniment de genul ăsta,se pun cu acuzațiile pe privați,mai rău ca procororii!Păi bine javrelor,ați făcut sau ați condus vreo afacere?Ştiți cât de greu poți să o pui în practică în RO?Ştiți cum te sug,te taxează,slujbaşii organelor?? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Ce-ti trebuie tie paine de secara??? Da-i painea alba langa vin Şi peste casa cer senin Şi frate bun şi bun vecin Şi somnul noaptea fara chin Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Buna i berea, nu i ca vinu.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 1 oră în urmă, cdinu332 a spus: Care știi cum se face pâinea de secară? Am găsit pe net niște rețete de mi-a trecut avântul. In pandemie am facut / experimentat o gramada de paini ....toate au iesit bune ... Faina de secara nu prea se foloseste singura pt ca iese faramicioasa...doar pt diabetici trebuie facuta curat secara... Cel mai bine iese amestecat cu faina integrala de grau ,sare , drojdie ,ulei masline 100ml ,din acela Pomace ,ultima presa ,nu are gust amar ca virginul ,150ml bere ,2 lingurite piper negru macinat,2 lingurite chimen macinat+ 1 -2 nemacinate.Cateodata am amestecat in aluat si seminte decojite floarea soarelui si dovleac. TREBUIE bine amestecat preferabil cu o masina etc (.astea la un kil de faina.) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 5 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 5 3 hours ago, BRANCA said: E pusă pentru "momit"??Să se ia pulsul maselor?? Am vazut ca unii se plictisesc pe forum asa ca subiectul acesta este gandit sa fie unu antistress Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 E voie sa scriem si despre vaccin?(are legatura cu macinatul oamenilor)( Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Si pe mine ma macina un subiect... Intr-un circuit SE cu o trioda si transformator, unde trioda are aprox 1k, transformatorul 3,5k, neglijam rezistenta DC, cum calculez impedanta egalizata? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 4 ore, BRANCA a spus: !Păi bine javrelor,ați făcut sau ați condus vreo afacere?Ştiți cât de greu poți să o pui în practică în RO?Ştiți cum te sug,te taxează,slujbaşii organelor?? Cu tot folclorul asta lansat de cei care se pisa cu bolta pe lege, in RO functioneaza zeci de mii de firme, unele de acum 3 decenii! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 2 ore, fluffy37 a spus: E voie sa scriem si despre vaccin?(are legatura cu macinatul oamenilor)( Poate faci un efort si te abtii!!! Fuse si se duse! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 6 minute, antemir a spus: se dădeau șpagi (sau mici 'atenții') pentru orice hărtie aveai nevoie până acum ceva ani. Era ceva normal să-ți vină de la finanțe și să le pui ceva in buzunar sau în portbagajul de la mașină. Numai cine nu a avut o firmă prin anii 2000 nu știe cum a fost. Nici acum nu te apropii de contracte cu statul dacă nu ai ceva relații politice. Corect! Este 100% adevarat! Link spre comentariu
Postări Recomandate