bobo123 Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Buna seara. Am inlocuit baretele led la un tv Diamant cu sasiu P75-3663SV6.3 Vreau sa ii micsorez curentul prin leduri din sm . Am intrat in sm cu menu 1147 si la mod iluminare am scazut de la 75 la 60.dupa ce ies din sm si scot din priza revine tot la 75. Am incercat sa comut pe alt parametru si sa scot din priza dar fara efect. De regula scot o rez sau doua dar la acest tv nu stiu exact care. Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Bună seara, după modificarea parametrului ,, ieșiți"din meniul de serviciu cu tasta Exit fără să deconectați de la rețea, mult succes vă doresc,cu respect Cosmin Link spre comentariu
bobo123 Postat Ianuarie 4, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Nu vrea nici asa, am incercat de prima data. Am gasit o frantura de schema cu driverul led si am inteles cum sa ii reduc curentul prin leduri . Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 unele sant mai ciudate,memorarea se face cu scoaterea tv.ului din priza cand esti in menu service,il lasi ceva secunde bune scos din priza,la unele iesi din service punand tv.ul in stby din telecomanda,dupa care il scoti din priza pentru ceva secunde bune,la unele pur si simplu iesi din service .la unele intri in service si setezi backlightul maxim la fiecare sursa in parte hdmi scart tv si la fiecare standar de imagine,dinamic,sport,personal,la si la unele nu are efect Link spre comentariu
bobo123 Postat Ianuarie 5, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2024 Nu vrea sa tina minte setarile din sm. Am redus curentul prin leduri de la 231ma la 178ma ( in modul standard) prin eliminarea unei rezistente 2R49. multumesc pt interventii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum