xdsadi Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Buna ziua, Am un Tv samsung smart de 43"(NU7122k), nu are imagine si nici sunet. Am înțeles ca ecranul este defect ce este defect mai exact componenta sau ma poate îndruma cinava catre ea. Link spre comentariu
sla Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Acum 51 minute, xdsadi a spus: Buna ziua, Am un Tv samsung smart de 43"(NU7122k), nu are imagine si nici sunet. Am înțeles ca ecranul este defect ce este defect mai exact componenta sau ma poate îndruma cinava catre ea. După descriere si solicitare, e clar ca ceva e defect. Nu doar televizorul... Link spre comentariu
profimex Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 1 oră în urmă, xdsadi a spus: Buna ziua, Am un Tv samsung smart de 43"(NU7122k), nu are imagine si nici sunet. Am înțeles ca ecranul este defect ce este defect mai exact componenta sau ma poate îndruma cinava catre ea. ecranul este partea aia lucioasa din fata la care va uitati cand functiona Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum