BRANCA Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 (editat) Zice că ar avea la intrare 34,5V adică exact tensiunea ce îi apare pe ramura de jos,când montează acumulatorul! valivoi.Când îți apare tensiunea de 34,5V la ieşire,ce tensiune ai pe pinul Adj de la LM317? Posibil să ai şi nişte legături parazite,dacă face figuri şi fără voltamp... Condul C7 înlocuieṣtel cu unul de max 100uF şi pune şi o rezistență de sarcină ca să asiguri minim 10mA consum. Editat Ianuarie 5 de BRANCA Link spre comentariu
bolek Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Incearca si fara C5 de curiozitate. Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 5 Autor Partajează Postat Ianuarie 5 Va mulțumesc pentru ajutor, dar am hotărât sa elimin toate piesele din regulatorul pentru baza acumulatorilor de pe placa, și sa fac o placa dedicata pentru el, cu punte redresoare și condensator de filtraj separat. Cuplajele astea parazite mi-au mâncat zilele, la un utilaj care avea tastatura distrusa,cu butoane micro switch, am tras fire de cablu internet pana la butoane de panou industriale. Pana nu am despletit firele cablului nu au mai vrut nici un buton sa meargă. Eu va mulțumesc din nou tuturor pentru ajutor dar pentru un începător care mai face din când în când câte un montaj aceste probleme depășesc capabilitatea mea de a le înțelege. Va doresc o zi buna tuturor. Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Nu e nici un cuplaj parazit .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum