Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Barete led tv Changhong ED40dD2080ST2

ionel sm

Postări Recomandate

Caut baretele led model LED40D12-ZC14-04  pt. acest tv.Setul contine  4barete cu lungimea 815mm ,fiecare bareta contine 12leduri de 3volti.Din pacate magazinul unde le-am gasit deschide pe 15 ianuarie.Daca aveti de vanzare sau stiti unde le pot gasi astept raspuns pe MP.Nu cumpar din recuperari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

3

• dan-a2

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am vazut asa ceva pe la dansu.O sa incerc sa-i trimit un mesaj.  Aveti idee ce pun in locul foliei de sub barete.?Cand am scos-o sa facut praf.Chinezul a lipit-o zdavan.

Editat de ionel sm
Link spre comentariu

Ma poate ajuta cineva cu folia de la barete ,acea decupata pt leduri .Tv-ul are 40inch.Nu am de unde s-o procur.Stau în provincie.

IMG-20240104-WA0002.jpeg

Link spre comentariu

in lipsa ei ,scoateti benzile afara,vopsiti cu vopsea alba,una cu luciu de preferat,si cred ca va fi ok,nu vopsiti unde vin baretele,importante sant lateralele,acelea dau efecte ciudate,daca nu au folie alba,eu personal am dat clientului un 42 lg fara acea folie,ce a venit din alt service fara folie,in afara de ceva urme pe margini imaginea era ok,si un lg de 32 ce luase foc,l.am vopsit a fost ok

deci daca aveti indemanare incercati fara acea folie,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări