ionel sm Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 Caut baretele led model LED40D12-ZC14-04 pt. acest tv.Setul contine 4barete cu lungimea 815mm ,fiecare bareta contine 12leduri de 3volti.Din pacate magazinul unde le-am gasit deschide pe 15 ianuarie.Daca aveti de vanzare sau stiti unde le pot gasi astept raspuns pe MP.Nu cumpar din recuperari. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Ati incercat la d-nul Badila? Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 4 Autor Partajează Postat Ianuarie 4 (editat) Nu am vazut asa ceva pe la dansu.O sa incerc sa-i trimit un mesaj. Aveti idee ce pun in locul foliei de sub barete.?Cand am scos-o sa facut praf.Chinezul a lipit-o zdavan. Editat Ianuarie 4 de ionel sm Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Poti sa pui bucati de la alte folii recuperate.. Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 5 Autor Partajează Postat Ianuarie 5 Ma poate ajuta cineva cu folia de la barete ,acea decupata pt leduri .Tv-ul are 40inch.Nu am de unde s-o procur.Stau în provincie. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 in lipsa ei ,scoateti benzile afara,vopsiti cu vopsea alba,una cu luciu de preferat,si cred ca va fi ok,nu vopsiti unde vin baretele,importante sant lateralele,acelea dau efecte ciudate,daca nu au folie alba,eu personal am dat clientului un 42 lg fara acea folie,ce a venit din alt service fara folie,in afara de ceva urme pe margini imaginea era ok,si un lg de 32 ce luase foc,l.am vopsit a fost ok deci daca aveti indemanare incercati fara acea folie, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum