Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conduc masina altuia...

Ovidanie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ion_Bumbu

10

• merck

10

• Ovidanie

8

• cdinu332

7

Top autori în acest subiect

Mai sunt și alte păsării.  Prin Ploiești se aciuasera pescărușii.  Aveau ăia niște flegme... 

Când vorbeau intre ei, era balamuc,  așa vacarm doar gâștele mele făceau. 

Link spre comentariu

Trebuia sa cresti gaste lesesti ca alea nu scot un zgomot.In schimb alea de le ai te aud toti vecinii cand te cearta sa le dai mancare

Link spre comentariu

Conduc masina de o saptamana dar tot nu m-am acomodat...e mica!! 

Si inca o chestie nostima, in ultimii 6 ani am condus masini cu cutie automata. Scoda asta are cutie manuala, m-am acomodat repede dar mi-au revent reflexele din scoala de soferi, facuta in 1993!! Schimb cu dublu ambreiaj, sprituiesc cand plec de pe loc, etc. Incet-incet imi revin, dar e nostim...rad de mine insumi.

Link spre comentariu
La 07.01.2024 la 21:35, eos a spus:

Trebuia sa cresti gaste lesesti ca alea nu scot un zgomot.In schimb alea de le ai te aud toti vecinii cand te cearta sa le dai mancare

Îs la fel de bune precum câinii.  Dacă e ceva în neregulă încep scandalul. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Ovidanie a spus:

Conduc masina de o saptamana dar tot nu m-am acomodat...e mica!! 

Bai umflatule, ma lasa dreacu' afumatoarea aia ca nu ai sa mai incapi decat in dube ... dar in partea de marfa! Iti dau pe privat adresa sa-mi trimiti "porcariile" :85 . 

Bun, acum lasand gluma la o parte, de ce simti ca masina este mica? Totusi Skoda Octavia este o masina din clasa medie (ultimul model zici ca ii limuzina, am mers in spate si nu-mi venea sa cred ce mult loc este, chiar m-am dat jos sa vad daca este Octavia si nu Superb) si incap fara probleme in ea si persoane inalte si persoane supraponderale. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Daca a facut scoala pe o masina care nu avea cutie de viteze cu sincroane trebuia sa apese de doua ori pe pedala de ambreiaj ca sa schimbe viteza. 

Link spre comentariu

Obicei vechi, la retrogradare si eu mai schimba asa, cind ajung la vit 1-a mai ales daca e rece.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 36 minute, merck a spus:

Daca a facut scoala pe o masina care nu avea cutie de viteze cu sincroane

in 1993? acuma din cauza economiei nu se pun pe retur.

Link spre comentariu

Nu cred ca a pus cineva mina pe o masina care sa aiba cutia de viteze fara sincroane, nu vorbim de R, acolo sint multe.

Daca vor sa vada cum e, un U 650 este suficient! :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări