daniels Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Ce sunt petele de pe capota? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Ce sa fie ... cacat de pasari! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Vedeți că găinațul de păsări e foarte acid, dacă nu e spălat repede, afectează grav vopseaua, nu numai lacul de protecție.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 (editat) Hmmm, eu am Loganul de prin 2006 luat de la baiat si e tot pe numele lui, platesc impozitul pe numele lui si n-am probleme, totusi masina e in acelasi judet si n-am facut nici un act, normal. Deci el este proprietar. Daca oamenii-s de incredere faci actele cind pot rezolva cu locul de parcare si basta. Pentru asigurare trebuie buletinul proprietarului si cartea masinii pentru ITP. Singurul dezavantaj a fost ca am inceput RCA cu B3 la masina mea, din 2005 n-am mai avut masina pe numele meu pina-n 2021. S-o folositi sanatos si sa va bucurati de ea! Editat Ianuarie 4 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Nu se compara o masina pe numele cuiva din familie si din aceeasi localitate, cu o masina pe numele finului care este la peste 450km distanta. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Acum 15 minute, validae a spus: Vedeți că găinațul de păsări e foarte acid, dacă nu e spălat repede, afectează grav vopseaua, nu numai lacul de protecție.... Masina aia are vopsea single stage. Dupa prima spalare va avea o surpriza neplacuta daca se uita cu atentie la vopsea. Ceara e obligatorie la asta daca te intereseaza cum se pastreaza masina. Am aflat pe propria piele cat de rezistenta e vopseaua single stage moderna (culmea, tot alba). Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 (editat) Acum 7 minute, merck a spus: Nu se compara o masina pe numele cuiva din familie si din aceeasi localitate, De ce? Daca nu ai facut acte de vinzare cumparare oficiale ca-i tot in familie ce are? Numar de B in Moldova? Mare brinza, 20 de ani aproape am avut masina cu B in Timisoara. Sa aiba ITP, RCA si combustibil! Editat Ianuarie 4 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 4 Autor Partajează Postat Ianuarie 4 O sa vad cand primesc masina. Am cateva cunostinte care sunt geambasi de masini, voi afla valoare ei pe piata. O sa aflu totul, un fost coleg de facultate lucreaza la RAR, voi verifica tot istoricul, trebuie doar sa-i trimit foto cu certificatul de inmatriculare. Cat despre vopsea... cred ca este afectata, la cat gainat de pasari a incasat la viata ei, ar fi de mirare sa arate ca noua. Eu a fiu sanatos, 3-5 ani cat sta la mine e buna asa cum este. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Acum 10 minute, Ion_Bumbu a spus: De ce? Daca nu ai facut acte de vinzare cumparare oficiale ca-i tot in familie ce are? Finii nu se incadreaza ca membrii de familie si nu cred ca nu se va face act de vanzare cumparare. Traim vremuri tulburi si e bine ca masina sa fie inmatriculata cu taxele de acum, nu se stie ce va fi in viitor (ca de ieftinit nu se poate face vorbire). Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Exact, se va face cind trebuie, cu 30 de zile inainte de inmatriculare, parca asa e legea acuma. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Acum 8 minute, Ovidanie a spus: O sa vad cand primesc masina. Am cateva cunostinte care sunt geambasi de masini, voi afla valoare ei pe piata. Cat despre vopsea... cred ca este afectata, la cat gainat de pasari a incasat la viata ei, ar fi de mirare sa arate ca noua. Te pisi pe valoarea de piata estimata de geambasi! Nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Ei aduc masini din vest, care au vazut multi km de autostrada, masina de la finu' este rulata in tara, deci comparam mere cu pere. Cred ca ai habar pe cine ai cununat (sau cui i-ai botezat), deci stii bine ce fel de om este (are grija de lucruri sau il doare in sula de ele) asa ca deja stii cum s-a comportat cu masina! Daca ai facut deja pana acum un drum pe scaunul din dreapta cu el e de prisos sa mai uzez tastatura. Da-i dom'le un lac 2K (sau 4K daca vrei) si poti dormi linistit cativa ani! Cumperi 1-2 spray-uri de lac 2K, iti tragi o masca pe fata (atentie ca e toxic) si intr-o zi de vara, cand nu bate vantul, undeva unde nu este praf ai rezolvat-o (pentru spatii inchise trebuie ventilatie). Asa arata spray-ul: Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Buna gluma, sa nu mai faci. Poate isi face vreunul masina de pomina si te cauta in privat pe urma Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 (editat) Eu am facu asa ceva, nu vorbesc de pe net. P.S. Mi-a mai ramas un spray, daca vrei iti fac poza. Editat Ianuarie 4 de merck Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 Te cred ca si politicienii jura ca spun adevarul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum