yo4avd Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Si al meu este 10RT12,am si cutia cu toate cristalele,dar nu am timp sa-i fac alimentator,poate o sa-l disponibilizez,nu stiu. Link spre comentariu
AC DC Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 vreau sa aflu daca au aceeasi schema.a mea merge bine pe receptie dar la emisie am probleme(cred ca nici antena nu e prea bine acordata) Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 inseamna ca ai si partea de emisie :weedman: Link spre comentariu
AC DC Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 am si partea de emisie dar dupa cum spuneam o acordam f. greu (nu in toata banda si maximul pe aparatul de masura e f. ingust) Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 ajuta-ma si pe mine te rog sa il pun pe picioare pe al meu :partyman: ce tensiuni ai folosit, concret unde intra fiecare fir de alimentare in mufa frontala, merge si fara cuartzuri (pe pozitia "negru" al comutatorului de game) ???? Link spre comentariu
AC DC Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Statia pe care o am este doar imprumutata ,si s-a umblat in ea .Comutatorul cu trei pozitiinu mai are nici un rol . Incerc sa te ajut . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum