yo3ihg Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 fluieratul apare in anumite puncte ale condensatorului variabil, ai dreptate in fata se bagau doua cuartzuri care se comutau cu comutatorul de game, acesta avand 3 pozitii, pt ca pe o pozitie are un cuartz intern, eu pe cuartzul intern am incercat neavand celelalte cuartzuri Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Da, asa este...dar jucaria era mai complexa. Vezi imaginea urmatoare: http://www.qrz.ru/articles/photos/story177/pic02.jpg iar in ladita de sus se pastrau cristalele. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 stiu smecheria asta, yo am doar partea de receptie fara cristale :smt009 , imi poti spune ce fac intrerupatoarele alea doua? care e pt am/ssb sau am/cw? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Schema pusa de tine nu este cea corecta. Este o statie sovietica din anii '40: 10PT-26.Comutatorul de sus - ??? = telegrafie, T?? - telefonie;Comutatorul de jos K-receptie, P-emisieIata si schema pentru o eventuala restaurare: Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 ms mult pt schema, dar dc are comutator emisie/receptie, daca este doar receptorul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Cine a spus ca este doar receptor?. Studieaza mai bine schema! Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 mie imi pare receptor, stiam ca emitatorul este separat. daca este si emitator unde intra microfonul sau manipulatorul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 "Invatati, invatati, invatati..." - cei mai in varsta stiu de ce. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 sry sunt si eu incepator Link spre comentariu
yo4avd Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Salut si "La multi ani".Am si eu un receptor 10RTM cu cutia de cristale completa dar,nu l-am alimentat niciodata.Citind aici,ma bate gindul sa-l alimentez si eu sa vad ce se aude,mai ales ca am toate cristalele.Nu arata asa de bine estetic,dar in interior e "brici". Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 la multi ani si tie :weedman: , eu nu am nici un cristal :smt009 , sa-mi zici si mie daca prinzi ceva ca eu nu am reusit, sau nu lam alimentat cum trebuie :smt021 , bafta Link spre comentariu
yo4avd Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Salut! Fara cristale nici nu aveai cum sa auzi.Sa auzim de bine. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 pai receptorul are un cristal intern cu care ar trebuii sa mearga intr-o singura pozitie a comutatorului de game, celelalte doua fiind pt cristalele externe Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 pun pozele din nou deoarece s-au pierdut la mutarea postului Link spre comentariu
AC DC Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 am si eu o statie 10 RT-12 ; care este diferenta fata de10 RT-26(tens de alimentare?) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum