Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un circuit DK106 și o rezistență de 22 de ohmi

gabipatus

Postări Recomandate

Acum 20 minute, antonvasileeee a spus:

78L05

78L05  nu  poate  debita  mai  mult  de  100mA ...de  aici  si  pina  la  1a  este  caaaaaale luuuuunga ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

6

• gabipatus

6

• Marian

3

• antonvasileeee

3

Top autori în acest subiect

Chiar acum, misuraelectronic a spus:

78L05  nu  poate  debita  mai  mult  de  100mA

La crezi ca foloseste 7805 ?

Link spre comentariu

Am estimat curentul sursei primare la 1A ca să existe o rezervă generoasă de putere, dar practic microcontrollerul consumă câteva zeci de miliAmperi, iar releul tot cam pe acolo.Probabil cu tot cu ledurile martor, afișaj și releu, tot consumul din sursă nu depășește 200mA....

Link spre comentariu

Vă salut,

Scuze, ieri forumul nu m-a mai lăsat să postez... Mi-a dat mesaj că am epuizat nr. maxim de postări pe zi - se pare că am doar 5 buc. / zi.

Mulțumesc mult tuturor pt. opinii și pt. ajutor. N-am luat încă o decizie dacă să repar placa așteptând acel DK106 sau să pun o sursă... Până dă căldura mai am ceva timp... Ce mă bucură e că văd că încă sunt destul de mulți specialiști pasionați de electronică aici. Dacă era cineva mai aproape de mine (de Bacău) sau poate în București unde mai ajung eu din când în când, poate că apelam la voi, contra cost, chiar la reparația cu alimentatorul. Să trimit ventilatorul tocmai la Craiova sau pe la Prahova mi-e cam "peste mână". Sigur, mai cunosc și eu vreo 2 electroniști prin Bacău, însă nu am chef să apelez... 

Încă o dată mulțumesc mult pt. ajutor! :multumesc

Gabi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări