Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips DVP3100V blocat in modul SAFE

MaXtor

Postări Recomandate

Va salut, La multi ani!

Am un Philips DVP3100V, DVD-VCR combo, si orice buton apas pe el, apare mesajul "SAFE". Am cautat manualul de utilizare, am gasit ca SAFE inseamna ca e protectia "Child Lock" activata, dar scrie ca se dezactiveaza din telecomanda, nu am telecomanda originala. Am mai cautat pe google si am gasit ca ar merge tinand apasat minim 8 secunde butonul On/Standby sau 5 secunde butonul STOP, nu a mers nicio varianta (am incercat si alte butoane, si chiar si combinatii). Am cumparat o telecomanda universala, am incercat toate codurile pt Philips, si cele pt apare VCR si cele pt DVD, cu multe din ele merg unele functii de baza cu telecomanda, de genul Play, Stop, FF, REW dar nu pot intra in meniu ca sa scot Child Lock-ul (am gasit pe net ca ar fi un pin universal de deblocare, dar trebuie sa intru in meniu ca sa il pot folosi). Am incercat si sa tin apasat butonul On/Standby si de pe telecomanda, si si butonul Stop, niciun efect.

Aveti vreo idee cum pot debloca aceasta protectie?

Multumesc

Editat de MaXtor
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MaXtor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări