raidaru Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Salutare, am primit un smart tv de la o ruda dar fara telecomanda si nu am gasit nicaieri un model aftermarket compatibil, codul de la telecomanda originala este YKF352-004. Link spre comentariu
raidaru Postat Decembrie 29, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Salutare, am reusit sa fac rost de telecomanda pentru Philips-ul meu dar acum m-am lovit de alta problema, nu merge nici o aplicatie,nici macar play store, i-am dat reset dar tot degeaba, la update firmware zice ca e la zi.......... OS-ul e unul depasit intradevar.... Este vreo varianta in afara de a atasa un box/stick cu OS propriu? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 e depasit hardware ,de aceea e depasit si software,daca nu exista soft mai nou ce sa faca fata,e din cauza hardware,ului de ce nu ai continuat topicul de unde ai inceput? sa stim si noi ce model e exact? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Am unit topicul actual cu cel în care cereai telecomanda.Data viitoare nu deschide câte un topic pentru fiecare defect sau problemă ale aceluiași tv.... Link spre comentariu
raidaru Postat Decembrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 1 oră, validae a spus: Am unit topicul actual cu cel în care cereai telecomanda.Data viitoare nu deschide câte un topic pentru fiecare defect sau problemă ale aceluiași tv.... Am incercat sa editez titlul/continutul topicului vechi dar nu exista acesta optiune.... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 În astfel de cazuri trebuie doar să trimiți un mesaj unui moderator, eu de exemplu ajut mulți utilizatori cu astfel de cereri... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum