mercenarx Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 sal, am pe masa tv-ul din titlu , cu mb 715G6092-M01-000-004K , defectul fiind acela ca numara programele aleator cand inainte , cand inapoi ... sta putin (aleator) pe un post , apoi incepe din nou..... tv-ul nu are joystick , nici butoane a mai intalnit cineva defectul asta ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 (editat) Acum 37 minute, mercenarx a spus: sal, am pe masa tv-ul din titlu , cu mb 715G6092-M01-000-004K , defectul fiind acela ca numara programele aleator cand inainte , cand inapoi ... sta putin (aleator) pe un post , apoi incepe din nou..... tv-ul nu are joystick , nici butoane a mai intalnit cineva defectul asta ? are ,,butoane,, un mic buton lateral dreapta jos pe placa ,dati.l jos,daca nu are lateral are pe modulul ir Editat Decembrie 29, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
mercenarx Postat Decembrie 29, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2023 (editat) 1 oră în urmă, iuliantv a spus: are ,,butoane,, un mic buton lateral dreapta jos pe placa ,dati.l jos,daca nu are lateral are pe modulul ir oricum , si cu mufa de la IR scoasa , face la fel , deci este din placa are doar buton on/off pe placa cred ca ma muncesc degeaba sa rescriu nand , banuiesc defect de procesor mai degraba Editat Decembrie 29, 2023 de mercenarx Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 8 minute, mercenarx a spus: banuiesc defect de procesor mai degraba Sigur . Link spre comentariu
mercenarx Postat Decembrie 29, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2023 (editat) dar , ce sa vezi? am alta placa , dar care lucreaza cu alt display (pe tv-ul meu imaginea este denaturata liniar), insa in rest sta pe post corect. butonul on /off are pe un pin o rezi la masa , iar pe celalalt 3,3v la cea cu defect este o tensiune care variaza intre 1,8vsi 3 v posibil uin cond smd sa faca figuri , dar sa vedem daca reusesc sa-l gasesc... l-am gasit, era un smd (C4501) Editat Decembrie 29, 2023 de mercenarx Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 (editat) " la cea cu defect este o tensiune care variaza intre 1,8vsi 3 v posibil uin cond smd sa faca figuri , dar sa vedem daca reusesc sa-l gasesc... " Cu asta trebuia inceput . Am crezut ca ai verificat asta . Chiar daca are un singur switch se pot aloca HW 5-6 "butoane , functii " prin divizor rezistiv . Asta explica comportamentul aleator ,DAR credeam ca ai verificat pana sa postezi . Scuze . Editat Decembrie 29, 2023 de antonvasileeee Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Vezi să nu fie ceva condens ce a făcut figuri prin zona butonului sau lichide scurse accidental. Unele gospodine exagerează cu spray-urile de geamuri, tratând ecranele TV ca pe un geam ordinar.Ca să fie procesorul de vină, toate perifericele lui trebuie să fie în perfectă stare, dar mai ales alimentarea.Adică să nu ai nici riplu mărit... Link spre comentariu
mercenarx Postat Decembrie 29, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2023 (editat) Acum 1 oră, validae a spus: Vezi să nu fie ceva condens ce a făcut figuri prin zona butonului sau lichide scurse accidental. Unele gospodine exagerează cu spray-urile de geamuri, tratând ecranele TV ca pe un geam ordinar.Ca să fie procesorul de vină, toate perifericele lui trebuie să fie în perfectă stare, dar mai ales alimentarea.Adică să nu ai nici riplu mărit... a fost condensatorul care vine pe "comanda" butonului putea intr-adevar sa fie de vina si butonul ala (switch) oricum , recunosc ca nu l-am vazut de prima data , mi-a atras atentia colegul iuliantv .. si , da , corect : daca procesorul "vede " o alta tensiune inafara de cea de ON/OFF , executa acea comanda data de acea tensiune , in cazul meu programele multumesc tuturor celor care au postat ! Si cu asta , basta pe 2023 ! urez " LA MULTI ANI !!" tuturor colegilor forumisti , si un An Nou 2024 plin de realizari !! Editat Decembrie 29, 2023 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum