Marele Savant Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 1 oră în urmă, antonvasileeee a spus: Dab doar in Bucuresti se mai emite . Sau nu stiu eu bine . In Ploiesti e liniste totala . Nu este oprit DAB-ul si in Bucuresti? Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Acum 52 minute, Marele Savant a spus: Nu este oprit DAB-ul si in Bucuresti? verifica Doar esti acolo . Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Acum 2 ore, Stefan a spus: Oricum dacă e liniște pe UUS atunci pe DAB+ sigur e și "mai liniște". Nu am înțeles de la autorul subiectului cu ce alte aparate de radio a mai incercat și pe ce lungimi de undă? Am un radio ITT cu gama UL,UM,UUS....nu știu exact modelul sa va zic acuma. Cu alte modele nu am avut de-a face. Link spre comentariu
QQme Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Cautati un Grundig Satellit 2000-2400,eu sunt f.multumit. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Acum 3 ore, antonvasileeee a spus: verifica Doar esti acolo . ce mai verific, nu-i nici un secret ca dab-ul e oprit din 2021! Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Acum 54 minute, Marele Savant a spus: ce mai verific, nu-i nici un secret ca dab-ul e oprit din 2021! Doar bucurestenii stiu bine . Link spre comentariu
eos Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Acum 8 ore, cipriyan123 a spus: Au și emisiunile UM farmecul lor,nu le asculți pentru audiții hi-fi... DA doar daca ai si o scula vintigi vreo antichitate pe lampi cu ochi magic etc. Atunci chiar isi are farmecu respectiv Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 27, 2023 Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Daca semnalul este foarte slab atunci doar antena exterioara ajuta. Sa recomand un receptor de trafic e usor insa costul este prea mare iar pe FM... Eu as lua un receptor auto, pune o antena cu diplexor pentru metrice si UKW. Kenwood faceau niste scule auto foarte bune pe partea de radio, ce sint acuma, habar n-am. Link spre comentariu
Costa Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Pana la găsirea unui radio special dacă smartphonul are semnal este desigur la îndemână o aplicație Android și eventual o mica boxa cu bluetooth. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Daca nu aveti receptie FM pe un smartphone, atunci nici ca exista vreo sansa cu vreun aparat de radio comercial...decat cu antena serioasa, pe cladire, atunci evident ca se schimba lucrurile. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 Nu mă interesează recepția cu smartfon,problema trebuie rezolvată doar cu un radio,este pentru o familie mai în vârstă.... Am o promisiune pentru un Panasonic,care cică ar sta bine la recepție. O sa incerc și cu ITT.ul meu sa fac câteva spire pe bara de ferită pentru recepție buna pe medii. Daca nu,un tuner de calitate la care sa adaug un mic modul de amplificare in interior sa poată fi folosit că un radio normal. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Daca n-ai semnal/ antena, n-ai ce amplifica. Unde este zona asta asa linistita? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 E așa de liniște prin zona Bacăului ? Cum bine spuneau colegii, dacă nu ai semnal nu faci nimic cu niciun amplificator. Ori trebuie să înalți o antenă imensă, ori trebuie să pui undeva mai sus unde ai semnal suficient o antenă de retransmisie, lucru cam costisitor de făcut.E ca un fel de ,,repetor Wi-Fi,, dar pentru frecvențele de interes. Care având în vedere lungimile de undă, cer antene cam voluminoase... Dacă au acces la internet, caută un receptor de internet https://www.emag.ro/radio-camry-cr-1180-radio-internet-negru-cr1180/pd/DLMD97MBM/?ref=graph_profiled_similar_fallback_1_1&provider=rec&recid=rec_49_25aae80865e794cb70e16eb4c73ec9e07a51eb406c619727d146f27397a94b44_1704225716&scenario_ID=49#reviews-section Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Cu orice telefon cu android (dacă nu ne referim la modele antice) se poate recepționa radio online pe săturate. La ce bun să mai cheltui pe un radio care face fix același lucru, chiar nu înțeleg. La Bacău și cu un radio stricat se recepționează ceva pe 1047 khz...daca se vrea UM. Ca să nu mai zic de ruși si polonezi. Pe UUS e plin de posturi locale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum