Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare radio pentru zone cu recepție slabă.

cipriyan123

Postări Recomandate

1 oră în urmă, antonvasileeee a spus:

Dab doar in Bucuresti se mai emite .

Sau nu stiu eu bine .

In Ploiesti e liniste totala .

Nu este oprit DAB-ul si in Bucuresti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipriyan123

5

• doru3160

4

• antonvasileeee

4

• validae

3

Acum 2 ore, Stefan a spus:

Oricum dacă e liniște pe UUS atunci pe DAB+ sigur e și "mai liniște".

Nu am înțeles de la autorul subiectului cu ce alte aparate de radio a mai incercat și pe ce lungimi de undă? 

Am un radio ITT cu gama UL,UM,UUS....nu știu exact modelul sa va zic acuma. Cu alte modele nu am avut de-a face.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, cipriyan123 a spus:

Au și emisiunile UM farmecul lor,nu le asculți pentru audiții hi-fi...

DA doar daca ai si o scula vintigi vreo antichitate pe lampi cu ochi magic etc. Atunci chiar isi are farmecu respectiv

Link spre comentariu

Daca semnalul este foarte slab atunci doar antena exterioara ajuta.

Sa recomand un receptor de trafic e usor insa costul este prea mare iar pe FM...

Eu as lua un receptor auto, pune o antena cu diplexor pentru metrice si UKW.

Kenwood faceau niste scule auto foarte bune pe partea de radio, ce sint acuma, habar n-am.

Link spre comentariu

Daca nu aveti receptie FM pe un smartphone, atunci nici ca exista vreo sansa cu vreun aparat de radio comercial...decat cu antena serioasa, pe cladire, atunci evident ca se schimba lucrurile.

Link spre comentariu

Nu mă interesează recepția cu smartfon,problema trebuie rezolvată doar cu un radio,este pentru o familie mai în vârstă.... Am o promisiune pentru un Panasonic,care cică ar sta bine la recepție. O sa incerc și cu ITT.ul meu sa fac câteva spire pe bara de ferită pentru recepție buna pe medii.

Daca nu,un tuner de calitate la care sa adaug un mic modul de amplificare in interior sa poată fi folosit că un radio normal.

Link spre comentariu

E așa de liniște prin zona Bacăului ? Cum bine spuneau colegii, dacă nu ai semnal nu faci nimic cu niciun amplificator. Ori trebuie să înalți o antenă imensă, ori trebuie să pui undeva mai sus unde ai semnal suficient o antenă de retransmisie, lucru cam costisitor de făcut.E ca un fel de ,,repetor Wi-Fi,, dar pentru frecvențele de interes.

Care având în vedere lungimile de undă, cer antene cam voluminoase...

Dacă au acces la internet, caută un receptor de internet

https://www.emag.ro/radio-camry-cr-1180-radio-internet-negru-cr1180/pd/DLMD97MBM/?ref=graph_profiled_similar_fallback_1_1&provider=rec&recid=rec_49_25aae80865e794cb70e16eb4c73ec9e07a51eb406c619727d146f27397a94b44_1704225716&scenario_ID=49#reviews-section

Link spre comentariu

Cu orice telefon cu android (dacă nu ne referim la modele antice) se poate recepționa radio online pe săturate. La ce bun să mai cheltui pe un radio care face fix același lucru, chiar nu înțeleg. La Bacău și cu un radio stricat se recepționează ceva pe 1047 khz...daca se vrea UM. Ca să nu mai zic de ruși si polonezi. Pe UUS e plin de posturi locale. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări