ionut120v Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 (editat) Driverul izolat pare mai bun, insa pentru punti circuitul de comanda devine complicat, 4-6 drivere +4-6 auxiliare izolate, solutia cu transformator de comanda e mai simpla desi nu e cea optima. Lumea inca foloseste scheme simple cu transformator chiar pentru mosfet cu carbura unde un dc offset e obligatoriu, https://pure.tudelft.nl/ws/portalfiles/portal/90978536/A_Transformer_Isolated_Driving_Method_for_SiC_MOSFETs_with_a_Constant_Negative_Off_Voltage_Final_Version.pdf Am doua surse cu drivere pe sistemul fotovoltaic, dar mai am nevoie, doresc sa incerc versiunea mai simpla cu transformator in ideea ca doua surse cu comanda prin transformator duc mai multa putere decat una identica cu comanda prin drivere. Editat Decembrie 25, 2023 de ionut120v Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 Există și o întrebare, sau e doar o prezentare ? Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 25, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2023 Intrebarea e mai mult pentru mine cand vor veni TVS-urile de 20v si 5v, daca functioneaza sau nu, sursa e facuta, doar partea de drivere trebuie completata. (am incercat-o cu drivere si boot strap, dar avem tensiuni prea mari pe bootstrap din cauza ringingului) Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 29, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Raspunsul la intrbare: functineaza relativ ok cu transformatoare probat in sarcina usoara merge rece. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum