Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver izolat vs transformator de comanda

ionut120v

Postări Recomandate

Driverul izolat pare mai bun, insa pentru punti circuitul de comanda devine complicat, 4-6 drivere +4-6 auxiliare izolate, solutia cu transformator de comanda e mai simpla desi nu e cea optima.

Lumea inca foloseste scheme simple cu transformator chiar  pentru mosfet cu carbura unde un dc offset e obligatoriu,

https://pure.tudelft.nl/ws/portalfiles/portal/90978536/A_Transformer_Isolated_Driving_Method_for_SiC_MOSFETs_with_a_Constant_Negative_Off_Voltage_Final_Version.pdf

Am doua surse cu drivere pe sistemul fotovoltaic, dar mai am nevoie, doresc sa incerc versiunea mai simpla cu transformator in ideea ca doua surse cu comanda prin transformator duc mai multa putere decat una identica cu comanda prin drivere.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut120v

3

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intrebarea e mai mult pentru mine cand vor veni TVS-urile de 20v si 5v, daca functioneaza sau nu, sursa e facuta, doar partea de drivere trebuie completata. (am incercat-o cu drivere si boot strap, dar avem tensiuni prea mari pe bootstrap din cauza ringingului)

DSCN3083.JPG

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări