aureliu67 Postat Ianuarie 3 Autor Partajează Postat Ianuarie 3 Gata, A plecat acum cum vreau eu. Multumesc mult. O sa pun montajul la un concentrator parabolic pentru apa fierbinte putere 1Kwt adica 1 metru patrat suprafata care capteaza radiatia solara. 2 ani a functionat cu arduinele care mereu se defectau. Acum o sa incerc cu STM 32 sa vad.. Diferenta este ca primele montaje foloseau astfel de module cu fotodiode dar fiind pretentioase la ploaie doresc sa trec la ceva simplu cum ar fi LDR. Dac doriti va pot posta fotografia concentratorului si mecanismul de rotire. In mare am fost multumit de functionarea sistemului. Neajunsul LDR-ului este ca se degradeaza la soare stratul protector de rasina care acopera piesa. Link spre comentariu
aureliu67 Postat Ianuarie 3 Autor Partajează Postat Ianuarie 3 Daca folosesc STM32duino bootloaderul, bibliotecile pt Arduino (HTU2x) sunt valabile pentru stm 32 Blue Pill? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 In principiu, da, insa atentie la configurarea I2C. Link spre comentariu
Kokonel Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 La 23.12.2023 la 21:30, aureliu67 a spus: Care ar fi regulile de baza pt Arduino IDE? Ca nu am gasit asa ceva nicaieri. Doar descriere de comenzi si ce ar face ele.. Nu vreau sa supar pe nimeni si tiu ca sunt prea batran ca sa mai pot invata ceva, dar vreau sa pot sa rezolv doar chestii simple pt mine.. nu pretind la nimic mai mult. Imi pare rau daca am deranjat pe cineva. Mai ales ca am mers pe mana lui BING, care vad ca nu e in stare sa rezolve chestia asta (programel cu 7 linii de cod) si va suparati ca nu ma duce mintea pe mine sa o fac.. Pai ma pot compara eu cu AI?? Daca el nu e in stare ce pretentii pot sa apara referitor la mine?? Bună ziua, da,te poți compara cu AI chiar dacă ai o "vârstă " ca și mine,noi electroniști și programatori am creat AI,totul ține de logică și viteza de calcul la AI,în schimb creierul uman are mai multe variante de calcul chiar dacă sunt prea lente chiar și cu viteza gândului! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum