Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tunning si modificari auto - linkuri serioase

Sharky

Postări Recomandate

Hai sa postam aici link uri inteligente despre modificari auto plus explicatia tehnica din spate.

Am inceput eu cu domnul respectiv.

Omul tuneaza un motor si explica pas cu pas ce face si masoara imbunatatirile intr un mod ceea ce multora este inaccesibil.

Concluzia e ca ce e de fabrica pe motorul acela e deja optimizat. Orice crestere de putere ae face prin fortarea componentelor intr un regim neprielnic.

Puterea adusa in plus e prin modificarea anexelor motorului.

Doar blocul si internele raman cele de fabrica pt o crestere de la 450 cai la o mie cai.

Sunteti si voi incurajati sa postati dar doar video facute de ingineri si pt ingineri. Adica masoara cum era inainte, masoara dupa si explica ce s a intamplat.

Nu de nea vio care taie motorul de Dacie cu flexul si ne explica mandru ca merge si asa.

Rog moderatorii sa ma ajute sa tin acest topic curat si sa stergem orice balarii facute de amatori din care nu inveti nimic.

Nu am nimic cu alte postari dar nu aici, se poate deschide alt topic.

La fel, fara discuții inutile. Ca dw exemplu la ce nivel lucrează moșul din link si dupa zeci de ani de experiență, ma mir ca isi face mila de amarati ca noi sa ne explice una alta.

Hai sa punem linkuri de acelasi calibru si sa nu le comentam inutil.

Sunt aici doar pt ca sa le vada si altii. De comentat nu avem ce...

Mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări