lgp00 Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Aș dori să adresez o întrebare specifică și apreciez contribuțiile voastre referitoare la legalitatea circulației unor biciclete modificate pe drumurile publice sau drumurile de țara. Proiectul meu implică construirea a două biciclete dotate cu 4 panouri solare și un motor automat controlat de un dispozitiv Ebike, cu o viteză limitată la 20/25 km/h. Intenționez să confer unicitate proiectului prin inspirația adusă de căruțele tradiționale Amish. Sistemul va fi alimentat exclusiv de o singură sursă de energie - o baterie. Întrebarea mea principală este dacă un astfel de vehicul, distinct prin aspectul inspirat de căruțele Amish și echipat cu un controlor Ebike (250w) limitat la 20/25 km/h, respectă întru totul normele legale pentru circulația pe șoselele publice. De asemenea, pentru a se conforma normelor în vigoare, am în vedere următoarele: Să aibă cel puțin două roți; Să fie echipate cu un sistem de frânare funcțional; Să fie dotate cu un sistem de avertizare acustic; Să dispună de un dispozitiv de iluminare și semnalizare. Pe lângă întrebarea principală, aștept cu interes informații privind documentația sau autorizațiile necesare pentru a asigura respectarea strictă a regulilor de circulație. Vă mulțumesc anticipat pentru experiențele și sfaturile oferite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum