cipriyan123 Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 (editat) De vânzare un miez de tole E+I ,destul de mărișor,in stare foarte buna, nu au deloc rugina și se demontează foarte ușor,fiind prinse în șuruburi. Miezul provine de la bobina de netezire a curentului de la un Tig ACDC clasic de 400 amperi, cu tiristoare. Tolele sunt subțiri,pentru aceasta dimensiune, fiind de calitate și păstrate foarte bine. Prețul miezului complet este de 100 lei,se pot construi multe chestii cu tole așa mari. Bun pentru un transformator de alimentare amplificator cu lămpi... Editat Decembrie 21, 2023 de cipriyan123 Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Rog eu miezul. Discutam pe MP Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Acum 44 minute, hamatdumitru a spus: Rog eu miezul. Discutam pe MP Ok. Rezervat!!! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Miezul cântărește 33,9 kg,grosimea unei tole fiind de 0,5 mm. Un miez pentru ceva serios,nu jucării..... Link spre comentariu
Jhn Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Daca se răzgândește colegul , mă trec eu pe lista de așteptare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum