HuzumAlexandruGabriel Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Bună seara am decis să scriu aici problema mea pe care o am în speranța că mă va ajuta cineva care chiar se pricepe la aparatură audio recent am adus din germania un amplificator și două boxe pentru că în 5 zile e ziua mea de naștere și am spus să fac un mic chef și după ce am facut rost de amplificator si boxe foarte greu și nu am dormit nopți și m-am tot gândit de unde să le iau le-am gasit si le-am adus în românia deci le-am conectat tot și ce să vezi am băgat muzică și o boxă merge și una nu oare dc pentru că amăndouă sunt funcționale nu știu dc merge numa una și cea lantă nu să fie o iesire defectă din amplificator pentru că dacă o bag boxa în cea lantă iesire merge dacă o trec la ieșirea iei nu merge nu știu dc dacă mă poate ajuta cineva să rezolv problema ar fi minunat acum de crăciun mulțumesc. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Usor, cu punct si virgula (si ar fi minunat daca ai pune niste poze ca sa intelegem cum le conectezi). Banuiesc ca e un amplificator "casnic" cu doua randuri de iesiri stereo? A si B? Ai conectat ambele boxe la ambele iesiri de pe A si merge doar una? Ai facut aceeasi manevra si pe B si tot asa, merge doar una? Cand testezi pe rand, fiecare iesire cu o singura boxa se aude? Minus la minus, plus la plus? O pereche de casti care sa mearga la amplificatorul ala ai? Daca le conectezi pe iesirea de casti se aude in ambele difuzoare? Link spre comentariu
mannx Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Cea lantă poate nu merge. Ups. A învățat tastatura încă un cuvânt....dar i-am dat flit. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Este cea mai lungă propoziție pe care am citit-o până acum pe acest forum. Ai reușit ,,performanța,, (în sens negativ) să nu folosești nici măcar o virgulă.Numele țărilor se scriu cu majuscule (România, Germania), ca și numele sărbătorii de Crăciun. Nu am șters din prima acest topic pentru că vreau să înțelegi că ai niște lipsuri ce pot fi corectate. Dacă ai trecut prin școală ca gâsca prin apă și nu ai rămas cu nimic, e un lucru care te va trage în jos toată viața. Dar dacă vrei, poți să recuperezi și vei avea de câștigat. Dacă citeai măcar în treacăt Regulamentul Elforum, ai fi văzut că una din reguli e să încerci să scrii corect românește.Nu văd nicio încercare în propoziția de mai sus. Sperând că vei lua în serios avertismentul și vei încerca să te inspiri măcar citind cum scriu alții în mod corect, îți mai dau un sfat legat de cerința ta. Du amplificatorul unui depanator, sau măcar un electronist amator cu destulă experiență și scule, fiindcă singur nu ai ce îi face.Dacă postezi la Servicii ElectroJob o cerere de depanare contracost, probabil vei găsi pe cineva capabil chiar de pe forum. Avem destui electroniști care se ocupă la modul profesionist de amplificatoare, DjLeco, Marian, Victor, sunt doar trei nume ce-mi trec acum prin minte și care sunt din zonă. Și data viitoare dă amănunte despre ce amplificator e vorba, nu toate sunt la fel. Scrie în titlu asta, de exemplu ,,Amplificator Sony model X, nu funcționează pe canalul stâng,,. Acest topic va fi blocat și trimis la Pubelă, din motive ce țin de Regulament.Dacă îl citești vei avea de câștigat... Link spre comentariu
Postări Recomandate