bogdyyyy Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Bună ziua am nevoie de 1 sau 2 bucăți convertor STI3470 cu inscripția S47Bxxx pentru depanarea unui home assistant ( a fost supraalimentat) Daca un coleg ma poate ajuta , astept un semn aici sau in privat. am gasit pe Aliexpress dar durata de livrare e foarte mare multumesc anticipat Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Alegi livrare cu DHL dacă te grăbești tare. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Decembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Nu merita DHL chiar daca plange propritaru Poate gasesc la noi si dau indarat cand imi ajung din patria lui Xi daca e cazul. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Atunci baga un kit de modul step down ce se gaseste usor la noi ( dar ar trebui sa ai deja in atelier pe stoc ) si gata. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Decembrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Este foarte mic spatiul ( deci se exclude un modul exterior ) iar tot ce e rezistor / condensator e in capsula 0201. m am gandit sa pun altceva, am un convertor compatibil la pini dar e mult prea complicat si nu merita ( tre sa modific divizorul , bobina de iesire .. nici macar de ambitie pentru ca risc sa fac aparatul ireparabil Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 se poate inchide daca are nevoie cineva , mai am 9 bucati disponibile. Link spre comentariu
Postări Recomandate